Ταξιδεύοντας με πλοίο από Χάλκη προς Αττική

Το ταξίδι με πλοίο από Χάλκη προς Αττική είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Χάλκη Αττική εκτελούνται από 3 ναυτιλιακές εταιρείες (ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Αθηνα και Χάλκη.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Χάλκη Αττική, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos.

Πλοία Χάλκη Αττική σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
3
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Χάλκη - Αττική

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Χάλκη προς Αττική; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Χάλκη και Αττική. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Χάλκη ή Αθηνα χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χάλκη Αττική που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Χάλκη και Αττική!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Χάλκη Αττική - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Χάλκη σε Αττική

Αττική: Άφιξη με φέρι από Χάλκη και εξερεύνηση της περιοχής

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από την Αθήνα, την πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ, δεν μπορείτε να παραλείψετε να επισκεφθείτε την εμβληματική Ακρόπολη, με τους αρχαίους ναούς της, όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Περπατήστε στα γοητευτικά σοκάκια της Πλάκας, της ιστορικής συνοικίας της Αθήνας, για να ανακαλύψετε γραφικές μπουτίκ, παραδοσιακά εστιατόρια και κρυμμένους θησαυρούς. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης για να μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική ιστορία αυτής της αρχαίας πόλης.

Όταν είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τη φασαρία της Αθήνας, πάρτε το πλοίο από τον Πειραιά για το νησί της Σαλαμίνας, που απέχει μόλις 20 λεπτά από την ακτή. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τα ερείπια της αρχαίας ελληνικής πόλης της Σαλαμίνας, διάσημης για την ιστορική μάχη της εναντίον των Περσών. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις γραφικές παραλίες της Σαλαμίνας για να χαλαρώσετε και να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None