Φουρνόι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Leipsoi με πλοίο
Leipsoi
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Φουρνόι στο Leipsoi με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Φουρνόι για Leipsoi? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Φουρνόι για το Leipsoi είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Φουρνόι προς το Leipsoi μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Φουρνόι προς το Leipsoi όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Φουρνόι Leipsoi που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Φουρνόι προς Leipsoi, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Φουρνόι προς Leipsoi

Λιμάνι αναχώρησης
Φουρνόι
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Leipsoi
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
40 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Φουρνόι Leipsoi: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Φουρνόι για Leipsoi, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 120 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Φουρνόι προς Leipsoi είναι 63 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Φουρνόι για το Leipsoi είναι 1 ώρες 54 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Leipsoi, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Leipsoi σε 1 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Φουρνόι στις 09:05. Το τελευταίο πλοίο για το Leipsoi αναχωρεί από το λιμάνι του Φουρνόι στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Φουρνόι προς το Leipsoi
63 €
Εύρος τιμών των πλοίων Φουρνόι Leipsoi (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 120 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Φουρνόι Leipsoi
1 ώρες 54 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
09:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
10:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
23:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Φουρνόι προς το Leipsoi;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Φουρνόι προς το Leipsoi μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Leipsoi. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Φουρνόι προς το Leipsoi είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Φουρνόι στο Leipsoi, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Φουρνόι, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Leipsoi γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Φουρνόι στο Leipsoi με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Leipsoi.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Φουρνόι Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φουρνόι-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Φουρνόι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Φουρνόι Leipsoi
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φουρνόι-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Φουρνόι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Φουρνόι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Leipsoi;

Λιμάνι αναχώρησης στο Φουρνόι

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια στο Φουρνόι:

Fournoi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Leipsoi

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Leipsoi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Φουρνόι για το Leipsoi, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 40 km μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi: Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Φουρνόι Leipsoi, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Φουρνόι και Leipsoi, θα διανύσετε 40 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Φουρνόι προς το Leipsoi, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 120 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 63 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Φουρνόι στις 09:05 με προορισμό το Leipsoi.

Το τελευταίο πλοίο για Leipsoi αναχωρεί από το Φουρνόι συνήθως στις 21:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Φουρνόι προς το Leipsoi με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Φουρνόι στο Leipsoi. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Φουρνόι έως την αποβίβαση στο Leipsoi. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Φουρνόι και το Leipsoi.

Αναχώρηση από το Φουρνόι με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Φουρνόι Leipsoi, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Φουρνόι / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Φουρνόι εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Φουρνόι - Leipsoi / Στον τερματικό σταθμό του Φουρνόι, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Leipsoi / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Φουρνόι που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Φουρνόι προς το Leipsoi

Στο πλοίο της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Leipsoi, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Leipsoi:

  • Το λιμάνι του Leipsoi είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Leipsoi από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Φουρνόι στο Leipsoi με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Leipsoi.
  • Αφήστε το πλοίο και το Leipsoi είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Leipsoi μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Leipsoi έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης