Φουρνόι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πυθαγόρειο με πλοίο
Πυθαγόρειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Φουρνόι στο Πυθαγόρειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Φουρνόι για Πυθαγόρειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Φουρνόι για το Πυθαγόρειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Φουρνόι Πυθαγόρειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Φουρνόι προς Πυθαγόρειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Φουρνόι προς Πυθαγόρειο

Λιμάνι αναχώρησης
Φουρνόι
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Πυθαγόρειο
Ελλάδα
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Φουρνόι Πυθαγόρειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Φουρνόι για Πυθαγόρειο, θα βρείτε εισιτήρια από 21 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 105 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Φουρνόι προς Πυθαγόρειο είναι 63 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Φουρνόι για το Πυθαγόρειο είναι 1 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Πυθαγόρειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πυθαγόρειο σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Φουρνόι στις 16:35. Το τελευταίο πλοίο για το Πυθαγόρειο αναχωρεί από το λιμάνι του Φουρνόι στις 16:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο
63 €
Εύρος τιμών των πλοίων Φουρνόι Πυθαγόρειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
21 € - 105 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Φουρνόι Πυθαγόρειο
1 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πυθαγόρειο
16:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πυθαγόρειο
16:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πυθαγόρειο
17:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πυθαγόρειο
17:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πυθαγόρειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Φουρνόι μέχρι την αναχώρησή του από το Πυθαγόρειο. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Dodekanisos Seaways για τα 42 km μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Πυθαγόρειο τόσο γρήγορα!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Φουρνόι Πυθαγόρειο είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Dodekanisos Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Πυθαγόρειο εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Φουρνόι Πυθαγόρειο
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Φουρνόι-Πυθαγόρειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πυθαγόρειο από το Φουρνόι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Φουρνόι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πυθαγόρειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Φουρνόι

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Πυθαγόρειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Φουρνόι:

Fournoi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πυθαγόρειο

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Πυθαγόρειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pythagoreio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Φουρνόι για το Πυθαγόρειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Φουρνόι Πυθαγόρειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Φουρνόι και Πυθαγόρειο, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 21 € για τη χαμηλότερη, έως 105 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 63 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Φουρνόι στις 16:35 με προορισμό το Πυθαγόρειο.

Το τελευταίο πλοίο για Πυθαγόρειο αναχωρεί από το Φουρνόι συνήθως στις 16:45.

Πώς είναι η διέλευση από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Φουρνόι στο Πυθαγόρειο, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Φουρνόι έως την αποβίβαση στο Πυθαγόρειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Φουρνόι και το Πυθαγόρειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Φουρνόι

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Φουρνόι Πυθαγόρειο, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Φουρνόι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Φουρνόι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Φουρνόι - Πυθαγόρειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Φουρνόι για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πυθαγόρειο / Από τον τερματικό σταθμό του Φουρνόι θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Φουρνόι προς το Πυθαγόρειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Dodekanisos Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Πυθαγόρειο, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πυθαγόρειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πυθαγόρειο / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πυθαγόρειο από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Φουρνόι στο Πυθαγόρειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πυθαγόρειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πυθαγόρειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πυθαγόρειο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πυθαγόρειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης