Προτεινόμενη διαδρομή
Τύνιδα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σιβιταβέκια με πλοίο
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τύνιδα στο Σιβιταβέκια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τύνιδα για Σιβιταβέκια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τύνιδα για το Σιβιταβέκια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τύνιδα Σιβιταβέκια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τύνιδα προς Σιβιταβέκια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τύνιδα προς Σιβιταβέκια

Λιμάνι αναχώρησης
Τύνιδα
Τυνησία
Λιμάνι άφιξης
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
605 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
19 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τύνιδα Σιβιταβέκια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τύνιδα για Σιβιταβέκια, θα βρείτε εισιτήρια από 48 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 846 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τύνιδα προς Σιβιταβέκια είναι 181 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τύνιδα για το Σιβιταβέκια είναι 13 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 18 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σιβιταβέκια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σιβιταβέκια σε 7 ώρες 16 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 19:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σιβιταβέκια αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια
181 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τύνιδα Σιβιταβέκια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
48 € - 846 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τύνιδα Σιβιταβέκια
13 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
19:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σιβιταβέκια
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σιβιταβέκια
14:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σιβιταβέκια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Τύνιδα έως το Σιβιταβέκια, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Τύνιδα-Σιβιταβέκια με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σιβιταβέκια για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Τύνιδα στο Σιβιταβέκια. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Τύνιδα-Σιβιταβέκια με το πλοίο της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Τύνιδα Σιβιταβέκια
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τύνιδα-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σιβιταβέκια από το Τύνιδα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 32 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
32 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grimaldi Lines Τύνιδα Σιβιταβέκια
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τύνιδα-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σιβιταβέκια από το Τύνιδα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 19 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
19 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τύνιδα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σιβιταβέκια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τύνιδα

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τύνιδα:

Tunis
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σιβιταβέκια

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Civitavecchia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τύνιδα για το Σιβιταβέκια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 19 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 605 km μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια: Grandi Navi Veloci και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τύνιδα και Σιβιταβέκια, θα διανύσετε 605 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τύνιδα προς το Σιβιταβέκια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 48 € για τη χαμηλότερη, έως 846 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 181 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τύνιδα στις 19:30 με προορισμό το Σιβιταβέκια.

Το τελευταίο πλοίο για Σιβιταβέκια αναχωρεί από το Τύνιδα συνήθως στις 23:59.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης