Τράπανι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Pantelleria με πλοίο
Pantelleria
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τράπανι στο Pantelleria με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τράπανι για Pantelleria? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τράπανι για το Pantelleria είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τράπανι προς το Pantelleria μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τράπανι προς το Pantelleria όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τράπανι Pantelleria που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τράπανι προς Pantelleria, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τράπανι προς Pantelleria

Λιμάνι αναχώρησης
Τράπανι
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Pantelleria
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
142 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τράπανι Pantelleria: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τράπανι για Pantelleria, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 225 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τράπανι προς Pantelleria είναι 88 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τράπανι για το Pantelleria είναι 5 ώρες 1 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Pantelleria, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Pantelleria σε 2 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τράπανι στις 13:30. Το τελευταίο πλοίο για το Pantelleria αναχωρεί από το λιμάνι του Τράπανι στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τράπανι προς το Pantelleria
88 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τράπανι Pantelleria (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 225 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τράπανι Pantelleria
5 ώρες 1 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Pantelleria
13:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Pantelleria
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Pantelleria
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Pantelleria
20:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τράπανι προς το Pantelleria;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τράπανι προς το Pantelleria μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Pantelleria. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τράπανι προς το Pantelleria είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Τράπανι-Pantelleria, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Liberty Lines ή Siremar για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Pantelleria γεμάτοι ενέργεια.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Τράπανι και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Pantelleria. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Pantelleria τόσο γρήγορα!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Pantelleria ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Αντιθέτως, στη διαδρομή Τράπανι-Pantelleria με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τράπανι και Pantelleria;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τράπανι και Pantelleria με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Τράπανι Pantelleria
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τράπανι-Pantelleria και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Τράπανι και Pantelleria. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Pantelleria από το Τράπανι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
2 ώρες 10 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Siremar Τράπανι Pantelleria
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τράπανι-Pantelleria και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Τράπανι και Pantelleria. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τράπανι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Pantelleria;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τράπανι

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Pantelleria από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τράπανι:

Trapani
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Pantelleria

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Pantelleria από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pantelleria
Χάρτης
Pantelleria
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τράπανι για το Pantelleria, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 142 km μεταξύ Τράπανι και Pantelleria.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τράπανι και Pantelleria) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τράπανι και Pantelleria.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τράπανι και Pantelleria: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τράπανι και Pantelleria, θα διανύσετε 142 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τράπανι προς το Pantelleria, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 225 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 88 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τράπανι στις 13:30 με προορισμό το Pantelleria.

Το τελευταίο πλοίο για Pantelleria αναχωρεί από το Τράπανι συνήθως στις 23:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης