Ταξιδεύοντας με πλοίο από Τζέρσεϊ προς Normandy

Το ταξίδι με πλοίο από Τζέρσεϊ προς Normandy είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Τζέρσεϊ Normandy εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Manche Îles Express ή Condor Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Cherbourg, Granville, Flamanville, Barneville-Carteret και Τζέρσεϊ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Τζέρσεϊ Normandy, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Manche Îles Express και Condor Ferries.

Πλοία Τζέρσεϊ Normandy σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Αριθμός διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Τζέρσεϊ - Normandy

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Τζέρσεϊ προς Normandy; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Τζέρσεϊ και Normandy. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Condor Ferries ή Manche Îles Express προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Τζέρσεϊ, Barneville-Carteret, Flamanville, Granville ή Cherbourg χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τζέρσεϊ Normandy που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Manche Îles Express ή Condor Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 4 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Τζέρσεϊ και Normandy!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Τζέρσεϊ Normandy - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Τζέρσεϊ σε Normandy

Normandy: Άφιξη με φέρι από Τζέρσεϊ και εξερεύνηση της περιοχής

Το Χερβούργο, η πύλη εισόδου στην περιοχή, διαθέτει μια γοητευτική ναυτική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Cité de la Mer, ένα διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στην υποβρύχια εξερεύνηση και τη θαλάσσια βιοποικιλότητα. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Fort du Roule για μια εκπληκτική θέα του λιμανιού.

Η Χάβρη, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, διαθέτει δυναμική σύγχρονη αρχιτεκτονική. Αφιερώστε χρόνο για μια βόλτα στον περίφημο παραλιακό πεζόδρομο, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την κομψή εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ, με τις εντυπωσιακές γραμμές της. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το MuMa, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης André Malraux.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None