Ταγγέρη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Tarifa με πλοίο
Tarifa
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταγγέρη στο Tarifa με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταγγέρη για Tarifa? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταγγέρη για το Tarifa είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταγγέρη προς το Tarifa μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταγγέρη προς το Tarifa όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η FRS Iberia ή Inter Shipping. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταγγέρη Tarifa που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της FRS Iberia ή Inter Shipping προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταγγέρη προς Tarifa, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταγγέρη προς Tarifa

Λιμάνι αναχώρησης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Tarifa
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
32 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
FRS Iberia, Inter Shipping
Συχνότητα διασταυρώσεων
16 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ταγγέρη Tarifa: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ταγγέρη για Tarifa, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 280 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ταγγέρη προς Tarifa είναι 148 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ταγγέρη για το Tarifa είναι 1 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Tarifa, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Tarifa σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 06:00. Το τελευταίο πλοίο για το Tarifa αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ταγγέρη προς το Tarifa
148 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ταγγέρη Tarifa (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 280 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ταγγέρη Tarifa
1 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Tarifa
06:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Tarifa
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Tarifa
08:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Tarifa
16:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Tarifa;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Tarifa μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Tarifa. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ταγγέρη προς το Tarifa είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ταγγέρη στο Tarifa είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ταγγέρη-Tarifa με το πλοίο της Inter Shipping ή FRS Iberia, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Ταγγέρη-Tarifa, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της FRS Iberia ή Inter Shipping για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Tarifa γεμάτοι ενέργεια.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Ταγγέρη Tarifa είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της FRS Iberia ή Inter Shipping που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Tarifa ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η FRS Iberia ή Inter Shipping, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

FRS Iberia Ταγγέρη Tarifa
FRS Iberia
Η FRS Iberia είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και εξυπηρετεί τις περιοχές της Ισπανίας και του Μαρόκου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Tarifa και να κλείσετε το εισιτήριο της FRS Iberia μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa. Η FRS Iberia πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την ημέρα για Tarifa από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την FRS Iberia
55 λεπτά
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Inter Shipping Ταγγέρη Tarifa
Inter Shipping
Η Inter Shipping λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία και Μαρόκο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ταγγέρη και του Tarifa. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Tarifa και να κλείσετε το εισιτήριο της Inter Shipping μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa. Η Inter Shipping πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Tarifa από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Inter Shipping
1 ώρες
5 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταγγέρη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Tarifa;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της FRS Iberia ή Inter Shipping αναχωρούν για το Tarifa από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταγγέρη:

Tangier
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Tarifa

Τα πλοία της Inter Shipping ή FRS Iberia φτάνουν στο Tarifa από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tarifa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη για το Tarifa, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 32 km μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (FRS Iberia και Inter Shipping). Επί του παρόντος, υπάρχουν 16 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa: FRS Iberia και Inter Shipping.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις FRS Iberia, Inter Shipping.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ταγγέρη και Tarifa, θα διανύσετε 32 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ταγγέρη προς το Tarifa, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 280 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 148 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ταγγέρη στις 06:00 με προορισμό το Tarifa.

Το τελευταίο πλοίο για Tarifa αναχωρεί από το Ταγγέρη συνήθως στις 15:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης