Προτεινόμενη διαδρομή
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέτα με πλοίο
Σέτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σέτα
Σέτα
Δείτε τιμές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σέτα
Σέτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταγγέρη στο Σέτα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταγγέρη για Σέτα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταγγέρη για το Σέτα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταγγέρη προς το Σέτα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταγγέρη προς το Σέτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταγγέρη Σέτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταγγέρη προς Σέτα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταγγέρη προς Σέτα

Λιμάνι αναχώρησης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Σέτα
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Απόσταση
1174 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ταγγέρη Σέτα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ταγγέρη για Σέτα, θα βρείτε εισιτήρια από 89 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 900 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ταγγέρη προς Σέτα είναι 305 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ταγγέρη για το Σέτα είναι 19 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 22 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σέτα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σέτα σε 16 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 14:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σέτα αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ταγγέρη προς το Σέτα
305 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ταγγέρη Σέτα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
89 € - 900 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ταγγέρη Σέτα
19 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σέτα
14:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σέτα
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σέτα
12:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σέτα
13:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Σέτα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Σέτα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σέτα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ταγγέρη προς το Σέτα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ταγγέρη Σέτα είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Grandi Navi Veloci ή Baleària που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σέτα εντελώς χαλαροί.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Grandi Navi Veloci ή Baleària θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ταγγέρη μέχρι την αναχώρησή του από το Σέτα. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Ταγγέρη στο Σέτα. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ταγγέρη-Σέτα με το πλοίο της Baleària ή Grandi Navi Veloci, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Ταγγέρη Σέτα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Σέτα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέτα από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
40 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Ταγγέρη Σέτα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Σέτα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταγγέρη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σέτα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària αναχωρούν για το Σέτα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταγγέρη:

Tangier Med
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σέτα

Τα πλοία της Baleària ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Σέτα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη για το Σέτα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 1174 km μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα: Grandi Navi Veloci και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ταγγέρη και Σέτα, θα διανύσετε 1174 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ταγγέρη προς το Σέτα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 89 € για τη χαμηλότερη, έως 900 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 305 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ταγγέρη στις 14:00 με προορισμό το Σέτα.

Το τελευταίο πλοίο για Σέτα αναχωρεί από το Ταγγέρη συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης