Σύμη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πανορμίτης με πλοίο
Πανορμίτης
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σύμη στο Πανορμίτης με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σύμη για Πανορμίτης? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σύμη για το Πανορμίτης είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σύμη προς το Πανορμίτης μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σύμη προς το Πανορμίτης όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σύμη Πανορμίτης που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σύμη προς Πανορμίτης, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σύμη προς Πανορμίτης

Λιμάνι αναχώρησης
Σύμη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Πανορμίτης
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
7 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σύμη προς το Πανορμίτης;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σύμη προς το Πανορμίτης μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πανορμίτης. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σύμη προς το Πανορμίτης είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Σύμη έως το Πανορμίτης, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σύμη στο Πανορμίτης κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σύμη μέχρι την αναχώρησή του από το Πανορμίτης. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σύμη και Πανορμίτης;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σύμη και Πανορμίτης με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Σύμη Πανορμίτης
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σύμη-Πανορμίτης και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Σύμη και Πανορμίτης. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σύμη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πανορμίτης;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σύμη

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Πανορμίτης από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σύμη:

Symi (Simi)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πανορμίτης

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Πανορμίτης από τα ακόλουθα λιμάνια:

Panormitis (Simi)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σύμη και Πανορμίτης: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σύμη Πανορμίτης, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σύμη και Πανορμίτης, θα διανύσετε 7 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σύμη στο Πανορμίτης;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σύμη στο Πανορμίτης, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σύμη Πανορμίτης με τα πλοία Dodekanisos Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σύμη έως την αποβίβαση στο Πανορμίτης. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σύμη και το Πανορμίτης.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σύμη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σύμη Πανορμίτης, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σύμη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σύμη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σύμη - Πανορμίτης / Στον τερματικό σταθμό του Σύμη, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πανορμίτης / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σύμη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σύμη προς το Πανορμίτης

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Πανορμίτης

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πανορμίτης:

  • Το λιμάνι του Πανορμίτης είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πανορμίτης. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πανορμίτης από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σύμη στο Πανορμίτης με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πανορμίτης.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πανορμίτης είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πανορμίτης δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Πανορμίτης έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης