Σχοινούσα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δονούσα με πλοίο
Δονούσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σχοινούσα στο Δονούσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σχοινούσα για Δονούσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σχοινούσα για το Δονούσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σχοινούσα προς το Δονούσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σχοινούσα προς το Δονούσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Small Cyclades Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σχοινούσα Δονούσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Small Cyclades Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σχοινούσα προς Δονούσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σχοινούσα προς Δονούσα

Λιμάνι αναχώρησης
Σχοινούσα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Δονούσα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
36 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Small Cyclades Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σχοινούσα προς το Δονούσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σχοινούσα προς το Δονούσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Δονούσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σχοινούσα προς το Δονούσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Σχοινούσα στο Δονούσα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Σχοινούσα στο Δονούσα από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σχοινούσα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Δονούσα, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σχοινούσα στο Δονούσα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Δονούσα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Small Cyclades Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σχοινούσα Δονούσα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σχοινούσα-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Small Cyclades Lines Σχοινούσα Δονούσα
Small Cyclades Lines
Η Small Cyclades Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σχοινούσα και του Δονούσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σχοινούσα-Δονούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Small Cyclades Lines μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Small Cyclades Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σχοινούσα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δονούσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σχοινούσα

Τα πλοία της Sea Jets ή Small Cyclades Lines αναχωρούν για το Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σχοινούσα:

Port of Schoinoussa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δονούσα

Τα πλοία της Small Cyclades Lines ή Sea Jets φτάνουν στο Δονούσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Donousa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα: Sea Jets και Small Cyclades Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Small Cyclades Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σχοινούσα Δονούσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα, θα διανύσετε 36 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Σχοινούσα προς το Δονούσα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σχοινούσα και Δονούσα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets ή Small Cyclades Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σχοινούσα έως την αποβίβαση στο Δονούσα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σχοινούσα και το Δονούσα.

Αναχώρηση από το Σχοινούσα με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σχοινούσα Δονούσα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σχοινούσα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σχοινούσα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Sea Jets ή Small Cyclades Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Σχοινούσα - Δονούσα / Στον τερματικό σταθμό του Σχοινούσα, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets ή Small Cyclades Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Δονούσα / Στον τερματικό σταθμό του Σχοινούσα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets ή Small Cyclades Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σχοινούσα προς το Δονούσα

Στο πλοίο της Small Cyclades Lines ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Δονούσα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Δονούσα:

  • Το λιμάνι του Δονούσα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Δονούσα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σχοινούσα στο Δονούσα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Δονούσα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Δονούσα είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Δονούσα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Δονούσα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης