Σπλιτ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντουμπρόβνικ με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο
Ντουμπρόβνικ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σπλιτ στο Ντουμπρόβνικ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σπλιτ για Ντουμπρόβνικ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σπλιτ για το Ντουμπρόβνικ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σπλιτ Ντουμπρόβνικ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της TP Line, Krilo Kapetan Luka ή Jadrolinija προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σπλιτ προς Ντουμπρόβνικ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σπλιτ προς Ντουμπρόβνικ

Λιμάνι αναχώρησης
Σπλιτ
Κροατία
Σπλιτ-Δαλματία
Λιμάνι άφιξης
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Απόσταση
165 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ντουμπρόβνικ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Σπλιτ, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Σπλιτ στο Ντουμπρόβνικ.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σπλιτ στο Ντουμπρόβνικ κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σπλιτ Ντουμπρόβνικ, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της TP Line, Krilo Kapetan Luka ή Jadrolinija, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η TP Line, Krilo Kapetan Luka ή Jadrolinija, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

TP Line Σπλιτ Ντουμπρόβνικ
TP Line
Η TP Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σπλιτ και του Ντουμπρόβνικ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σπλιτ-Ντουμπρόβνικ και να κλείσετε το εισιτήριο της TP Line μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ. Περισσότερες πληροφορίες για την TP Line
Krilo Kapetan Luka Σπλιτ Ντουμπρόβνικ
Krilo Kapetan Luka
Η Krilo Kapetan Luka λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Σπλιτ και του Ντουμπρόβνικ. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σπλιτ-Ντουμπρόβνικ και να κλείσετε το εισιτήριο της Krilo Kapetan Luka μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ. Περισσότερες πληροφορίες για την Krilo Kapetan Luka
Jadrolinija Σπλιτ Ντουμπρόβνικ
Jadrolinija
Η Jadrolinija είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Σπλιτ της Κροατίας. Ιδρύθηκε το 1947 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Κροατία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σπλιτ-Ντουμπρόβνικ και να κλείσετε το εισιτήριο της Jadrolinija μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ. Περισσότερες πληροφορίες για την Jadrolinija

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σπλιτ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ντουμπρόβνικ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σπλιτ

Τα πλοία της TP Line, Krilo Kapetan Luka ή Jadrolinija αναχωρούν για το Ντουμπρόβνικ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σπλιτ:

Split
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ντουμπρόβνικ

Τα πλοία της Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line φτάνουν στο Ντουμπρόβνικ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dubrovnik
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ: TP Line, Krilo Kapetan Luka και Jadrolinija.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka, TP Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σπλιτ Ντουμπρόβνικ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ, θα διανύσετε 165 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Σπλιτ προς το Ντουμπρόβνικ με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σπλιτ Ντουμπρόβνικ με τα πλοία Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σπλιτ έως την αποβίβαση στο Ντουμπρόβνικ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σπλιτ

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σπλιτ Ντουμπρόβνικ, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σπλιτ / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σπλιτ αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σπλιτ - Ντουμπρόβνικ / Πηγαίνετε στο γκισέ της Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line στον τερματικό σταθμό του Σπλιτ για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ντουμπρόβνικ / Στον τερματικό σταθμό του Σπλιτ εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ή TP Line θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της TP Line, Krilo Kapetan Luka ή Jadrolinija όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ντουμπρόβνικ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ντουμπρόβνικ:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ντουμπρόβνικ / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ντουμπρόβνικ από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ντουμπρόβνικ.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ντουμπρόβνικ / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ντουμπρόβνικ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Ντουμπρόβνικ αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης