Ταξιδεύοντας με πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Marches

Το ταξίδι με πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Marches είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Σπλιτ-Δαλματία Marches εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ή Blueline) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Stari Grad, Ανκόνα και Σπλιτ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Σπλιτ-Δαλματία Marches, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Blue Line International, Jadrolinija, SNAV και Blueline.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Σπλιτ-Δαλματία Marches.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 8 ώρες (Σπλιτ - Ανκόνα) για μια απόσταση 237 km και η μεγαλύτερη 9 ώρες 50 λεπτά (Stari Grad - Ανκόνα) για μια απόσταση 254 km.

Πλοία Σπλιτ-Δαλματία Marches σε αριθμούς

Χώρες
Κροατία
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Σπλιτ-Δαλματία Marches

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Σπλιτ-Δαλματία Marches. Συγκρίνετε τις προσφορές Blue Line International, Jadrolinija, SNAV και Blueline και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Σπλιτ-Δαλματία Marches.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Σπλιτ-Δαλματία - Marches

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Marches; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σπλιτ-Δαλματία και Marches. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Blueline, SNAV, Jadrolinija ή Blue Line International προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Σπλιτ, Ανκόνα ή Stari Grad χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σπλιτ-Δαλματία Marches που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ή Blueline. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Σπλιτ-Δαλματία και Marches!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Σπλιτ-Δαλματία Marches - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Σπλιτ-Δαλματία προς Marches

Marches: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

  1. Ανκόνα
    Η πρωτεύουσα της περιοχής, η Ανκόνα, είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε. Το πολυσύχναστο λιμάνι της είναι η ιδανική βάση από την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της Marche. Οι λάτρεις της ιστορίας θα λατρέψουν τη ρωμαϊκή και μεσαιωνική αρχιτεκτονική της πόλης, ιδιαίτερα τον καθεδρικό ναό του San Ciriaco και τη μεγαλοπρεπή αψίδα του Αυγούστου. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Forte Guasco, με την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

  2. Urbino
    Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Ανκόνα, το Ουρμπίνο είναι μια πόλη με διαχρονική γοητεία. Αυτή η μεσαιωνική πόλη είναι ιδιαίτερα διάσημη για το δουκικό της παλάτι, ένα αριστούργημα της ιταλικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της και επισκεφθείτε τη γενέτειρα του διάσημου ζωγράφου Ραφαήλ.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None