Ταξιδεύοντας με πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Abruzzo

Το ταξίδι με πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Abruzzo είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Σπλιτ-Δαλματία Abruzzo εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (SNAV) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Stari Grad, Πεσκάρα και Hvar.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Σπλιτ-Δαλματία Abruzzo, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από SNAV.

Πλοία Σπλιτ-Δαλματία Abruzzo σε αριθμούς

Χώρες
Κροατία
Ιταλία
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Σπλιτ-Δαλματία - Abruzzo

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Σπλιτ-Δαλματία προς Abruzzo; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σπλιτ-Δαλματία και Abruzzo. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της SNAV προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Hvar, Πεσκάρα ή Stari Grad χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σπλιτ-Δαλματία Abruzzo που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των SNAV. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Σπλιτ-Δαλματία και Abruzzo!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Σπλιτ-Δαλματία Abruzzo - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Σπλιτ-Δαλματία προς Abruzzo

Abruzzo: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Η πρώτη στάση στην περιήγησή σας στο Αμπρούτσο είναι η Πεσκάρα, η κύρια παραθαλάσσια πόλη της περιοχής. Με τις αμμώδεις παραλίες, τα εστιατόρια με θαλασσινά και την έντονη νυχτερινή ζωή, η Πεσκάρα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον μεσογειακό ήλιο. Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στον περίφημο παραλιακό δρόμο Lungomare, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα στην Αδριατική Θάλασσα.

Από εδώ, κατευθυνθείτε προς τη L'Aquila, την πρωτεύουσα της περιοχής. Αυτή η ιστορική πόλη είναι γεμάτη με αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, όπως η Βασιλική της Santa Maria di Collemaggio, ένα ρομανικό αριστούργημα. Εξερευνήστε τα πλακόστρωτα δρομάκια του ιστορικού κέντρου και απολαύστε τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα της πόλης. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ, τα κέικ σαφράν.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None