Προτεινόμενη διαδρομή
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κάλιαρι με πλοίο
Κάλιαρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Όλμπια
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Δείτε τιμές
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κάλιαρι
Κάλιαρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σιβιταβέκια στο Κάλιαρι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σιβιταβέκια για Κάλιαρι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σιβιταβέκια για το Κάλιαρι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci ή Saremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σιβιταβέκια Κάλιαρι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σιβιταβέκια προς Κάλιαρι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σιβιταβέκια προς Κάλιαρι

Λιμάνι αναχώρησης
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Λιμάνι άφιξης
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
392 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σιβιταβέκια Κάλιαρι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σιβιταβέκια για Κάλιαρι, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 202 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σιβιταβέκια προς Κάλιαρι είναι 122 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σιβιταβέκια για το Κάλιαρι είναι 14 ώρες 28 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 15 ώρες για να φτάσουν στο Κάλιαρι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κάλιαρι σε 13 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σιβιταβέκια στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι
122 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σιβιταβέκια Κάλιαρι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 202 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σιβιταβέκια Κάλιαρι
14 ώρες 28 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κάλιαρι
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κάλιαρι
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κάλιαρι
11:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κάλιαρι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σιβιταβέκια-Κάλιαρι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Κάλιαρι.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines στο Σιβιταβέκια, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Κάλιαρι. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Σιβιταβέκια-Κάλιαρι, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Κάλιαρι νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Tirrenia di Navigazione Σιβιταβέκια Κάλιαρι
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σιβιταβέκια-Κάλιαρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κάλιαρι από το Σιβιταβέκια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
13 ώρες
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grimaldi Lines Σιβιταβέκια Κάλιαρι
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σιβιταβέκια-Κάλιαρι και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σιβιταβέκια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κάλιαρι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σιβιταβέκια

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Κάλιαρι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σιβιταβέκια:

Civitavecchia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κάλιαρι

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione φτάνουν στο Κάλιαρι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Cagliari
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σιβιταβέκια προς Κάλιαρι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σιβιταβέκια για το Κάλιαρι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες για να καλύψετε τα 392 km μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Tirrenia di Navigazione και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι: Tirrenia di Navigazione και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σιβιταβέκια και Κάλιαρι, θα διανύσετε 392 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Κάλιαρι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 43 € για τη χαμηλότερη, έως 202 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 122 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σιβιταβέκια στις 20:00 με προορισμό το Κάλιαρι.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης