Προτεινόμενη διαδρομή
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τύνιδα με πλοίο
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling, πλοίο για Παλέρμο
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές
Σαλέρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τύνιδα
Τύνιδα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαλέρνο στο Τύνιδα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαλέρνο για Τύνιδα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαλέρνο για το Τύνιδα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαλέρνο προς το Τύνιδα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαλέρνο προς το Τύνιδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαλέρνο Τύνιδα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαλέρνο προς Τύνιδα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαλέρνο προς Τύνιδα

Λιμάνι αναχώρησης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Τύνιδα
Τυνησία
Απόσταση
586 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
22 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαλέρνο Τύνιδα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαλέρνο για Τύνιδα, θα βρείτε εισιτήρια από 46 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 413 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαλέρνο προς Τύνιδα είναι 142 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαλέρνο για το Τύνιδα είναι 23 ώρες 44 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 26 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Τύνιδα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τύνιδα σε 22 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαλέρνο στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Τύνιδα αναχωρεί από το λιμάνι του Σαλέρνο στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαλέρνο προς το Τύνιδα
142 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαλέρνο Τύνιδα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
46 € - 413 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαλέρνο Τύνιδα
23 ώρες 44 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τύνιδα
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τύνιδα
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τύνιδα
13:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τύνιδα
23:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Σαλέρνο Τύνιδα
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαλέρνο-Τύνιδα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τύνιδα από το Σαλέρνο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 22 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
22 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαλέρνο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τύνιδα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαλέρνο

Τα πλοία της Grimaldi Lines αναχωρούν για το Τύνιδα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαλέρνο:

Salerno
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τύνιδα

Τα πλοία της Grimaldi Lines φτάνουν στο Τύνιδα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tunis
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Σαλέρνο προς Τύνιδα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαλέρνο για το Τύνιδα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 22 ώρες για να καλύψετε τα 586 km μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαλέρνο και Τύνιδα: Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαλέρνο προς το Τύνιδα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 46 € για τη χαμηλότερη, έως 413 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 142 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαλέρνο στις 01:00 με προορισμό το Τύνιδα.

Το τελευταίο πλοίο για Τύνιδα αναχωρεί από το Σαλέρνο συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης