Ταξιδεύοντας με πλοίο από Σαλέρνο προς Νήσοι Αιολίου

Το ταξίδι με πλοίο από Σαλέρνο προς Νήσοι Αιολίου είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Σαλέρνο Νήσοι Αιολίου εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Alicost) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santa Maria Salina, Panarea, Lipari, Vulcano, Stromboli και Σαλέρνο.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Σαλέρνο Νήσοι Αιολίου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Alicost.

Πλοία Σαλέρνο Νήσοι Αιολίου σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Αριθμός λιμένων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Σαλέρνο - Νήσοι Αιολίου

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Σαλέρνο προς Νήσοι Αιολίου; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαλέρνο και Νήσοι Αιολίου. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Alicost προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Σαλέρνο, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea ή Santa Maria Salina χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαλέρνο Νήσοι Αιολίου που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Alicost. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 5 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Σαλέρνο και Νήσοι Αιολίου!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Σαλέρνο Νήσοι Αιολίου - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Σαλέρνο σε Νήσοι Αιολίου

Νήσοι Αιολίου: Άφιξη με φέρι από Σαλέρνο και εξερεύνηση της περιοχής

  1. Λίπαρι - Η πύλη εισόδου στα νησιά των Αιολίων:
    Ξεκινήστε την περιπέτειά σας με μια επίσκεψη στη γοητευτική πόλη Λίπαρι, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους. Κάντε μια βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους του, ανακαλύψτε τα καταστήματα με τις χειροτεχνίες και σταματήστε για να δοκιμάσετε τα νόστιμα πιάτα θαλασσινών σε ένα από τα πολλά εστιατόρια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Κάστρο του Λίπαρι, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι και τη γύρω περιοχή.

  2. Vulcano:
    Συνεχίστε το ταξίδι σας στο νησί Vulcano, γνωστό για το διάσημο ηφαίστειο που είναι ακόμα ενεργό. Για τους πιο τολμηρούς, μη διστάσετε να πεζοπορήσετε μέχρι την κορυφή για εντυπωσιακή θέα του αρχιπελάγους. Μετά την προσπάθεια, ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια βουτιά στα ζεστά, λασπώδη νερά των λασπόλουτρων του Vulcano, που φημίζονται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None