Σίφνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σίφνος στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σίφνος για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σίφνος για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σίφνος προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σίφνος προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σίφνος Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σίφνος προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σίφνος προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
62 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σίφνος Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σίφνος για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 100 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 100 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σίφνος προς Νάξος είναι 100 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σίφνος για το Νάξος είναι 3 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 3 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σίφνος στις 08:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σίφνος προς το Νάξος
100 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σίφνος Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
100 € - 100 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σίφνος Νάξος
3 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
08:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
11:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
11:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σίφνος προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σίφνος προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σίφνος προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Σίφνος και Νάξος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Σίφνος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Σίφνος και Νάξος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σίφνος στο Νάξος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Νάξος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Σίφνος Νάξος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σίφνος και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σίφνος και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σίφνος Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίφνος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σίφνος και Νάξος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Σίφνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
1 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σίφνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σίφνος

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σίφνος:

Sifnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σίφνος για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 62 km μεταξύ Σίφνος και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σίφνος και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σίφνος και Νάξος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σίφνος και Νάξος: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σίφνος Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σίφνος και Νάξος, θα διανύσετε 62 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σίφνος προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 100 € για τη χαμηλότερη, έως 100 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 100 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σίφνος στις 08:50 με προορισμό το Νάξος.

Πώς είναι η διέλευση από το Σίφνος προς το Νάξος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Σίφνος στο Νάξος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σίφνος έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σίφνος και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σίφνος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σίφνος Νάξος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σίφνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σίφνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σίφνος - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Σίφνος, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σίφνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σίφνος και Νάξος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Νάξος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης