Προτεινόμενη διαδρομή
Σίκινος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέα με πλοίο
Κέα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σίκινος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φολέγανδρος
Φολέγανδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέα
Κέα
Δείτε τιμές
Σίκινος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λαύριο
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέα
Κέα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σίκινος στο Κέα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σίκινος για Κέα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σίκινος για το Κέα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σίκινος προς το Κέα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σίκινος προς το Κέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries ή Triton Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σίκινος Κέα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σίκινος προς Κέα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σίκινος προς Κέα

Λιμάνι αναχώρησης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κέα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
127 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σίκινος προς το Κέα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σίκινος προς το Κέα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σίκινος προς το Κέα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σίκινος Κέα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Σίκινος στο Κέα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Κέα ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σίκινος-Κέα με το πλοίο της Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σίκινος και Κέα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σίκινος και Κέα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σίκινος Κέα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σίκινος-Κέα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σίκινος και Κέα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σίκινος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σίκινος

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σίκινος:

Sikinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέα

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Κέα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kea Korissia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σίκινος και Κέα: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σίκινος Κέα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σίκινος και Κέα, θα διανύσετε 127 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σίκινος στο Κέα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σίκινος στο Κέα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σίκινος έως την αποβίβαση στο Κέα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries και Triton Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σίκινος και το Κέα.

Αναχώρηση από το Σίκινος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σίκινος Κέα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Σίκινος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σίκινος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Σίκινος - Κέα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Σίκινος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέα / Στον τερματικό σταθμό του Σίκινος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σίκινος προς το Κέα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Κέα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κέα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κέα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κέα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Σίκινος στο Κέα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Κέα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης