Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ταξιδέψτε απευθείας στο La Gomera με πλοίο
La Gomera
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο La Gomera με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για La Gomera? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για το La Gomera είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς La Gomera, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς La Gomera

Λιμάνι αναχώρησης
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
La Gomera
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
84 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για La Gomera, θα βρείτε εισιτήρια από 49 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 144 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς La Gomera είναι 91 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για το La Gomera είναι 4 ώρες 42 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο La Gomera, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο La Gomera σε 3 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στις 04:00. Το τελευταίο πλοίο για το La Gomera αναχωρεί από το λιμάνι του Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στις 17:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera
91 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
49 € - 144 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera
4 ώρες 42 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για La Gomera
04:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για La Gomera
17:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για La Gomera
09:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για La Gomera
21:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο La Gomera. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στο La Gomera κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο La Gomera ήδη ξεκούραστοι.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-La Gomera με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο La Gomera για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas ή Fred Olsen Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-La Gomera και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για La Gomera από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
2 ώρες 20 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Fred Olsen Express Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα La Gomera
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα-La Gomera και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για La Gomera από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
2 ώρες
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο La Gomera;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express αναχωρούν για το La Gomera από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα:

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο La Gomera

Τα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas φτάνουν στο La Gomera από τα ακόλουθα λιμάνια:

La Gomera
Χάρτης
San Sebastian de la Gomera
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα για το La Gomera, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 84 km μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas και Fred Olsen Express). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera: Naviera Armas και Fred Olsen Express.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και La Gomera, θα διανύσετε 84 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα προς το La Gomera, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 49 € για τη χαμηλότερη, έως 144 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 91 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα στις 04:00 με προορισμό το La Gomera.

Το τελευταίο πλοίο για La Gomera αναχωρεί από το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα συνήθως στις 17:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης