Σάμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καρλόβασι με πλοίο
Καρλόβασι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σάμος στο Καρλόβασι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σάμος για Καρλόβασι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σάμος για το Καρλόβασι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σάμος προς το Καρλόβασι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σάμος προς το Καρλόβασι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σάμος Καρλόβασι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σάμος προς Καρλόβασι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σάμος προς Καρλόβασι

Λιμάνι αναχώρησης
Σάμος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Καρλόβασι
Ελλάδα
Απόσταση
25 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σάμος Καρλόβασι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σάμος για Καρλόβασι, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 39 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σάμος προς Καρλόβασι είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σάμος για το Καρλόβασι είναι 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 45 λεπτά για να φτάσουν στο Καρλόβασι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καρλόβασι σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σάμος στις 02:30. Το τελευταίο πλοίο για το Καρλόβασι αναχωρεί από το λιμάνι του Σάμος στις 17:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σάμος προς το Καρλόβασι
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σάμος Καρλόβασι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 39 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σάμος Καρλόβασι
40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καρλόβασι
02:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καρλόβασι
17:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καρλόβασι
03:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καρλόβασι
17:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σάμος προς το Καρλόβασι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σάμος προς το Καρλόβασι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καρλόβασι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σάμος προς το Καρλόβασι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Σάμος Καρλόβασι είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Καρλόβασι εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Σάμος έως το Καρλόβασι, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Σάμος στο Καρλόβασι με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Καρλόβασι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Σάμος Καρλόβασι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σάμος-Καρλόβασι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Καρλόβασι από το Σάμος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σάμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καρλόβασι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σάμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Καρλόβασι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σάμος:

Samos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καρλόβασι

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Καρλόβασι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Karlovasi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σάμος για το Καρλόβασι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 25 km μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σάμος Καρλόβασι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι, θα διανύσετε 25 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σάμος προς το Καρλόβασι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 39 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σάμος στις 02:30 με προορισμό το Καρλόβασι.

Το τελευταίο πλοίο για Καρλόβασι αναχωρεί από το Σάμος συνήθως στις 17:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Σάμος στο Καρλόβασι;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σάμος και Καρλόβασι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σάμος έως την αποβίβαση στο Καρλόβασι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σάμος και το Καρλόβασι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σάμος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σάμος Καρλόβασι, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σάμος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σάμος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σάμος - Καρλόβασι / Στον τερματικό σταθμό του Σάμος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καρλόβασι / Από τον τερματικό σταθμό του Σάμος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Σάμος προς το Καρλόβασι

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Καρλόβασι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καρλόβασι:

  • Το λιμάνι του Καρλόβασι είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Καρλόβασι από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σάμος στο Καρλόβασι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καρλόβασι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Καρλόβασι / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Καρλόβασι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Καρλόβασι έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης