Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόδος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σητεία με πλοίο
Σητεία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρόδος στο Σητεία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρόδος για Σητεία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρόδος για το Σητεία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρόδος προς το Σητεία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρόδος προς το Σητεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρόδος Σητεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρόδος προς Σητεία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρόδος προς Σητεία

Λιμάνι αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Σητεία
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
235 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ρόδος Σητεία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ρόδος για Σητεία, θα βρείτε εισιτήρια από 26 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 168 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ρόδος προς Σητεία είναι 97 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ρόδος για το Σητεία είναι 8 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 49 λεπτά για να φτάσουν στο Σητεία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σητεία σε 7 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόδος στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σητεία αναχωρεί από το λιμάνι του Ρόδος στις 17:01.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ρόδος προς το Σητεία
97 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ρόδος Σητεία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
26 € - 168 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ρόδος Σητεία
8 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σητεία
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σητεία
17:01
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σητεία
01:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σητεία
19:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρόδος προς το Σητεία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρόδος προς το Σητεία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σητεία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρόδος προς το Σητεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Ρόδος προς το Σητεία, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σητεία. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Σητεία όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Ρόδος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σητεία, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Ρόδος και Σητεία θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Ρόδος στο Σητεία. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ρόδος-Σητεία με το πλοίο της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Σητεία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Σητεία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ρόδος Σητεία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ρόδος-Σητεία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ρόδος και Σητεία. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σητεία από το Ρόδος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
10 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Ρόδος Σητεία
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ρόδος και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Blue Star Ferries Ρόδος Σητεία
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ρόδος-Σητεία καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρόδος-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ρόδος και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρόδος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σητεία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρόδος

Τα πλοία της ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρόδος:

Rhodes
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σητεία

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines φτάνουν στο Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sitia
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ρόδος προς Σητεία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ρόδος για το Σητεία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 235 km μεταξύ Ρόδος και Σητεία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Σητεία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Sea Jets και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ρόδος και Σητεία.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρόδος και Σητεία: ANEK Lines, Sea Jets και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρόδος Σητεία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρόδος και Σητεία, θα διανύσετε 235 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ρόδος προς το Σητεία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 26 € για τη χαμηλότερη, έως 168 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 97 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ρόδος στις 11:00 με προορισμό το Σητεία.

Το τελευταίο πλοίο για Σητεία αναχωρεί από το Ρόδος συνήθως στις 17:01.

Η εμπειρία σας από το Ρόδος προς το Σητεία

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ρόδος στο Σητεία, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ρόδος έως την αποβίβαση στο Σητεία, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ρόδος και το Σητεία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ρόδος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ρόδος Σητεία, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ρόδος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ρόδος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ρόδος - Σητεία / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Ρόδος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σητεία / Στον τερματικό σταθμό του Ρόδος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ρόδος προς το Σητεία

Στα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets ή ANEK Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σητεία είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σητεία:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σητεία / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σητεία από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ρόδος στο Σητεία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σητεία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σητεία είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σητεία μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σητεία αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης