Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ρόδος προς Κυκλάδες

Το ταξίδι με πλοίο από Ρόδος προς Κυκλάδες είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ρόδος Κυκλάδες εκτελούνται από 3 ναυτιλιακές εταιρείες (ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Σύρος, Νάξος, Αμοργός, Πάρος, Ανάφη, Μήλος και Σαντορίνη.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ρόδος Κυκλάδες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 6 ώρες 10 λεπτά (Ρόδος - Αμοργός) για μια απόσταση 212 km και η μεγαλύτερη 27 ώρες 10 λεπτά (Ρόδος - Μήλος) για μια απόσταση 341 km.

Πλοία Ρόδος Κυκλάδες σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
8
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
3
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ρόδος Κυκλάδες

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ρόδος Κυκλάδες. Συγκρίνετε τις προσφορές ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ρόδος Κυκλάδες.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ρόδος - Κυκλάδες

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ρόδος προς Κυκλάδες; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Κυκλάδες. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ρόδος, Σαντορίνη, Μήλος, Ανάφη, Πάρος ή Αμοργός χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος Κυκλάδες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 7 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ρόδος και Κυκλάδες!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ρόδος Κυκλάδες - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ρόδος σε Κυκλάδες

Κυκλάδες: Άφιξη με φέρι από Ρόδος και εξερεύνηση της περιοχής

Τα λιμάνια επιβίβασης για τα νησιά των Κυκλάδων βρίσκονται κυρίως στην πόλη της Αθήνας, στον Πειραιά. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν τακτικά δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος και πολλοί άλλοι. Ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον προορισμό, αλλά σε γενικές γραμμές, το ταξίδι διαρκεί περίπου 3-6 ώρες.

Επιλέγοντας να ταξιδέψετε με πλοίο, μπορείτε να απολαύσετε τα όμορφα τοπία του Αιγαίου και να αποφύγετε την ταλαιπωρία του αεροπορικού ταξιδιού. Τα πλοία είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας, καθώς οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None