Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μεσίνα με πλοίο
Μεσίνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Μεσίνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ρέτζιο Καλάμπρια για Μεσίνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια για το Μεσίνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Μεσίνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ρέτζιο Καλάμπρια προς Μεσίνα

Λιμάνι αναχώρησης
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ιταλία
Καλαβρία
Λιμάνι άφιξης
Μεσίνα
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
11 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ρέτζιο Καλάμπρια για Μεσίνα, θα βρείτε εισιτήρια από 4 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 4 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ρέτζιο Καλάμπρια προς Μεσίνα είναι 4 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ρέτζιο Καλάμπρια για το Μεσίνα είναι 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Μεσίνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μεσίνα σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια στις 08:50. Το τελευταίο πλοίο για το Μεσίνα αναχωρεί από το λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια στις 17:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα
4 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
4 € - 4 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα
30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μεσίνα
08:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μεσίνα
17:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μεσίνα
09:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μεσίνα
18:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μεσίνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Μεσίνα είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα με τη Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Μεσίνα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Μεσίνα ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρέτζιο Καλάμπρια-Μεσίνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
Meridiano Lines Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα
Meridiano Lines
Η Meridiano Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρέτζιο Καλάμπρια και του Μεσίνα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρέτζιο Καλάμπρια-Μεσίνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Meridiano Lines μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Meridiano Lines
Metromare Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα
Metromare
Η Metromare λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ρέτζιο Καλάμπρια και του Μεσίνα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ρέτζιο Καλάμπρια-Μεσίνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Metromare μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Metromare

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ρέτζιο Καλάμπρια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μεσίνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ρέτζιο Καλάμπρια

Τα πλοία της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare αναχωρούν για το Μεσίνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ρέτζιο Καλάμπρια:

Reggio di Calabria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μεσίνα

Τα πλοία της Metromare, Meridiano Lines ή Liberty Lines φτάνουν στο Μεσίνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Messina
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα: Liberty Lines, Meridiano Lines και Metromare.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα, θα διανύσετε 11 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 4 € για τη χαμηλότερη, έως 4 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 4 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ρέτζιο Καλάμπρια στις 08:50 με προορισμό το Μεσίνα.

Το τελευταίο πλοίο για Μεσίνα αναχωρεί από το Ρέτζιο Καλάμπρια συνήθως στις 17:55.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ρέτζιο Καλάμπρια προς το Μεσίνα με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ρέτζιο Καλάμπρια στο Μεσίνα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ρέτζιο Καλάμπρια έως την αποβίβαση στο Μεσίνα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Liberty Lines, Meridiano Lines και Metromare. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ρέτζιο Καλάμπρια και το Μεσίνα.

Αναχώρηση από το Ρέτζιο Καλάμπρια με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ρέτζιο Καλάμπρια Μεσίνα:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ρέτζιο Καλάμπρια / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ρέτζιο Καλάμπρια εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ρέτζιο Καλάμπρια - Μεσίνα / Στον τερματικό σταθμό του Ρέτζιο Καλάμπρια, αναζητήστε τα γκισέ της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μεσίνα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ρέτζιο Καλάμπρια που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ρέτζιο Καλάμπρια και Μεσίνα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Liberty Lines, Meridiano Lines ή Metromare όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μεσίνα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μεσίνα:

  • Το λιμάνι του Μεσίνα είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μεσίνα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μεσίνα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μεσίνα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μεσίνα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μεσίνα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης