Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ryde με πλοίο
Ryde
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πόρτσμουθ στο Ryde με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πόρτσμουθ για Ryde? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Ryde είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πόρτσμουθ προς το Ryde μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πόρτσμουθ προς το Ryde όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Wightlink ή Hovertravel. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πόρτσμουθ Ryde που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Wightlink ή Hovertravel προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πόρτσμουθ προς Ryde, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πόρτσμουθ προς Ryde

Λιμάνι αναχώρησης
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Λιμάνι άφιξης
Ryde
Ηνωμένο Βασίλειο
Νήσος Ουάιτ
Απόσταση
11 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Wightlink, Hovertravel
Συχνότητα διασταυρώσεων
24 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πόρτσμουθ Ryde: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πόρτσμουθ για Ryde, θα βρείτε εισιτήρια από 26 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 27 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πόρτσμουθ προς Ryde είναι 27 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πόρτσμουθ για το Ryde είναι 10 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 λεπτά για να φτάσουν στο Ryde, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ryde σε 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πόρτσμουθ στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ryde αναχωρεί από το λιμάνι του Πόρτσμουθ στις 09:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πόρτσμουθ προς το Ryde
27 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πόρτσμουθ Ryde (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
26 € - 27 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πόρτσμουθ Ryde
10 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ryde
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ryde
09:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ryde
07:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ryde
09:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Ryde;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Ryde μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ryde. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Ryde είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Πόρτσμουθ στο Ryde είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Πόρτσμουθ στο Ryde. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πόρτσμουθ-Ryde με το πλοίο της Hovertravel ή Wightlink, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Πόρτσμουθ, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Wightlink ή Hovertravel και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ryde γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Wightlink ή Hovertravel, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Wightlink Πόρτσμουθ Ryde
Wightlink
Η Wightlink είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Isle of Wight στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ του Isle of Wight και της ηπειρωτικής χώρας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πόρτσμουθ-Ryde και να κλείσετε το εισιτήριο της Wightlink μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde. Η Wightlink πραγματοποιεί 24 διασταυρώσεις την ημέρα για Ryde από το Πόρτσμουθ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Wightlink
20 λεπτά
24 διασταυρώσεις την ημέρα
Hovertravel Πόρτσμουθ Ryde
Hovertravel
Η Hovertravel λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πόρτσμουθ και του Ryde. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πόρτσμουθ-Ryde και να κλείσετε το εισιτήριο της Hovertravel μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde. Περισσότερες πληροφορίες για την Hovertravel

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πόρτσμουθ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ryde;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πόρτσμουθ

Τα πλοία της Wightlink ή Hovertravel αναχωρούν για το Ryde από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πόρτσμουθ:

Portsmouth Harbour
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ryde

Τα πλοία της Hovertravel ή Wightlink φτάνουν στο Ryde από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ryde Pier Head Terminal
Χάρτης
Ryde
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Ryde, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 11 km μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Wightlink και Hovertravel). Επί του παρόντος, υπάρχουν 24 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde: Wightlink και Hovertravel.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Wightlink, Hovertravel.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πόρτσμουθ και Ryde, θα διανύσετε 11 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Ryde, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 26 € για τη χαμηλότερη, έως 27 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 27 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πόρτσμουθ στις 07:30 με προορισμό το Ryde.

Το τελευταίο πλοίο για Ryde αναχωρεί από το Πόρτσμουθ συνήθως στις 09:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης