Ταξιδεύοντας με πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Ιταλία

Το ταξίδι με πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Ιταλία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (La Meridionale ή Corsica Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Τουλόν, Golfo Aranci, Τράπανι, Νίκαια, Porto Torres και Μασσαλία.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από La Meridionale και Corsica Ferries.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 8 ώρες (Τουλόν - Porto Torres) για μια απόσταση 327 km και η μεγαλύτερη 19 ώρες (Τουλόν - Τράπανι) για μια απόσταση 794 km.

Πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία σε αριθμούς

Χώρες
Γαλλία
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία. Συγκρίνετε τις προσφορές La Meridionale και Corsica Ferries και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή - Ιταλία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Ιταλία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή και Ιταλία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Corsica Ferries ή La Meridionale προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Μασσαλία, Porto Torres, Νίκαια, Τράπανι, Golfo Aranci ή Τουλόν χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των La Meridionale ή Corsica Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 7 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή και Ιταλία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Ιταλία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Ιταλία

Ιταλία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Η επιλογή της ακτοπλοϊκής εταιρείας θα εξαρτηθεί από το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό σας στην Ιταλία. Οι κυριότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ιταλία είναι οι Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries και SNAV. Όλες προσφέρουν τακτικές διελεύσεις προς τους σημαντικότερους ιταλικούς προορισμούς, όπως η Νάπολη, η Βενετία, η Σικελία και η Σαρδηνία. Είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου εκ των προτέρων, ιδίως κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία της μη ύπαρξης διαθέσιμης θέσης.

Όσον αφορά τα λιμάνια, η Ιταλία διαθέτει πολλά λιμάνια στα οποία δραστηριοποιούνται ακτοπλοϊκές εταιρείες. Μεταξύ των σημαντικότερων είναι τα λιμάνια της Γένοβας, του Λιβόρνο, της Τσιβιταβέκια, της Νάπολης και της Βενετίας. Αυτά τα λιμάνια διαθέτουν πολλές εγκαταστάσεις για τους ταξιδιώτες, όπως καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και χώρους στάθμευσης.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None