Ταξιδεύοντας με πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Βαλεαρίδες Νήσοι

Το ταξίδι με πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Βαλεαρίδες Νήσοι είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Βαλεαρίδες Νήσοι εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Corsica Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ciutadella de Menorca, Alcudia και Τουλόν.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Βαλεαρίδες Νήσοι, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Corsica Ferries.

Πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Βαλεαρίδες Νήσοι σε αριθμούς

Χώρες
Γαλλία
Ισπανία
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή - Βαλεαρίδες Νήσοι

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Βαλεαρίδες Νήσοι; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή και Βαλεαρίδες Νήσοι. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Τουλόν, Alcudia ή Ciutadella de Menorca χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Βαλεαρίδες Νήσοι που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Corsica Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή και Βαλεαρίδες Νήσοι!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή Βαλεαρίδες Νήσοι - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή προς Βαλεαρίδες Νήσοι

Βαλεαρίδες Νήσοι: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι αποτελούνται από τέσσερα κύρια νησιά: τη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα, την Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα. Τα πλοία αναχωρούν τακτικά από τα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Βαλένθια και της Ντένια στις ισπανικές ακτές, καθώς και από τις πόλεις Αλκούντια και Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ο χρόνος ταξιδιού εξαρτάται από το λιμάνι αναχώρησης και τον προορισμό, αλλά κατά μέσο όρο ένα ταξίδι με πλοίο διαρκεί μεταξύ 5 και 8 ωρών.

Τα δρομολόγια προς τις Βαλεαρίδες Νήσους εκτελούνται από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως η Baleària, η Trasmediterranea και η Corsica Ferries. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, την εποχή του έτους και την επιλεγμένη κατηγορία. Συνιστάται να κλείσετε το εισιτήριό σας εκ των προτέρων για να έχετε τις καλύτερες τιμές.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None