Πούλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πούλα στο Βενετία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πούλα για Βενετία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πούλα για το Βενετία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πούλα προς το Βενετία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πούλα προς το Βενετία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ή Trieste Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πούλα Βενετία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Atlas Kompas, Venezia Lines ή Commodore Cruises προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πούλα προς Βενετία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πούλα προς Βενετία

Λιμάνι αναχώρησης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Λιμάνι άφιξης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
133 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πούλα Βενετία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πούλα για Βενετία, θα βρείτε εισιτήρια από 79 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 89 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πούλα προς Βενετία είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πούλα για το Βενετία είναι 3 ώρες 35 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Βενετία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βενετία σε 3 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πούλα στις 07:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πούλα προς το Βενετία
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πούλα Βενετία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
79 € - 89 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πούλα Βενετία
3 ώρες 35 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βενετία
07:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βενετία
11:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βενετία
11:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πούλα προς το Βενετία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πούλα προς το Βενετία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πούλα προς το Βενετία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Atlas Kompas, Venezia Lines ή Commodore Cruises θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Πούλα μέχρι την αναχώρησή του από το Βενετία. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πούλα στο Βενετία κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Πούλα έως το Βενετία, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πούλα και Βενετία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πούλα και Βενετία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Atlas Kompas, Venezia Lines ή Commodore Cruises , οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Atlas Kompas Πούλα Βενετία
Atlas Kompas
Η Atlas Kompas λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πούλα και του Βενετία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πούλα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Atlas Kompas μεταξύ Πούλα και Βενετία. Η Atlas Kompas πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βενετία από το Πούλα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Atlas Kompas
3 ώρες 30 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Venezia Lines Πούλα Βενετία
Venezia Lines
Η Venezia Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ιταλία και προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ της Βενετίας και των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πούλα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Venezia Lines μεταξύ Πούλα και Βενετία. Η Venezia Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βενετία από το Πούλα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Venezia Lines
3 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Commodore Cruises  Πούλα Βενετία
Commodore Cruises
Η Commodore Cruises είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Μονακό που προσφέρει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο Θάλασσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πούλα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Commodore Cruises μεταξύ Πούλα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την Commodore Cruises

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πούλα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βενετία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πούλα

Τα πλοία της Atlas Kompas, Venezia Lines ή Commodore Cruises αναχωρούν για το Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πούλα:

Pula
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βενετία

Τα πλοία της Commodore Cruises , Venezia Lines ή Atlas Kompas φτάνουν στο Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Venezia Tronchetto
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πούλα προς Βενετία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πούλα για το Βενετία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 133 km μεταξύ Πούλα και Βενετία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πούλα και Βενετία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Atlas Kompas, Venezia Lines και Commodore Cruises ). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πούλα και Βενετία.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πούλα και Βενετία: Atlas Kompas, Venezia Lines και Commodore Cruises .

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πούλα Βενετία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πούλα και Βενετία, θα διανύσετε 133 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πούλα προς το Βενετία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 79 € για τη χαμηλότερη, έως 89 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πούλα στις 07:30 με προορισμό το Βενετία.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πούλα στο Βενετία;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πούλα στο Βενετία, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ή Trieste Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πούλα έως την αποβίβαση στο Βενετία. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πούλα και το Βενετία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πούλα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πούλα Βενετία, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πούλα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πούλα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Commodore Cruises , Venezia Lines ή Atlas Kompas. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πούλα - Βενετία / Στον τερματικό σταθμό του Πούλα, αναζητήστε τα γκισέ της Atlas Kompas, Venezia Lines ή Commodore Cruises και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βενετία / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πούλα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Commodore Cruises , Venezia Lines ή Atlas Kompas θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πούλα και Βενετία

Στο πλοίο της Commodore Cruises , Venezia Lines ή Atlas Kompas, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Βενετία

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Βενετία:

  • Το λιμάνι του Βενετία είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Βενετία. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Βενετία από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Βενετία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Βενετία είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Βενετία μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βενετία έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης