Προτεινόμενη διαδρομή
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Santa Cruz de Tenerife με πλοίο
Santa Cruz de Tenerife
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο στο Santa Cruz de Tenerife με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πουέρτο ντελ Ροζάριο για Santa Cruz de Tenerife? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο για το Santa Cruz de Tenerife είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς Santa Cruz de Tenerife, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς Santa Cruz de Tenerife

Λιμάνι αναχώρησης
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Santa Cruz de Tenerife
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
233 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
11 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πουέρτο ντελ Ροζάριο για Santa Cruz de Tenerife, θα βρείτε εισιτήρια από 74 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 199 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς Santa Cruz de Tenerife είναι 149 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο για το Santa Cruz de Tenerife είναι 10 ώρες 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 12 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Santa Cruz de Tenerife, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Santa Cruz de Tenerife σε 10 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πουέρτο ντελ Ροζάριο στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Santa Cruz de Tenerife αναχωρεί από το λιμάνι του Πουέρτο ντελ Ροζάριο στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife
149 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
74 € - 199 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife
10 ώρες 51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Santa Cruz de Tenerife
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Santa Cruz de Tenerife
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Santa Cruz de Tenerife
09:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Santa Cruz de Tenerife
21:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Santa Cruz de Tenerife. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πουέρτο ντελ Ροζάριο-Santa Cruz de Tenerife με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Santa Cruz de Tenerife για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο στο Santa Cruz de Tenerife. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Πουέρτο ντελ Ροζάριο-Santa Cruz de Tenerife με το πλοίο της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πουέρτο ντελ Ροζάριο-Santa Cruz de Tenerife και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Santa Cruz de Tenerife από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
11 ώρες 30 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Πουέρτο ντελ Ροζάριο Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πουέρτο ντελ Ροζάριο-Santa Cruz de Tenerife και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Santa Cruz de Tenerife;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Santa Cruz de Tenerife από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πουέρτο ντελ Ροζάριο:

Puerto del Rosario
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Santa Cruz de Tenerife

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas φτάνουν στο Santa Cruz de Tenerife από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santa Cruz de Tenerife
Χάρτης
Santa Cruz de Tenerife
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο για το Santa Cruz de Tenerife, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 11 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 233 km μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πουέρτο ντελ Ροζάριο και Santa Cruz de Tenerife, θα διανύσετε 233 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο προς το Santa Cruz de Tenerife, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 74 € για τη χαμηλότερη, έως 199 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 149 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο στις 11:00 με προορισμό το Santa Cruz de Tenerife.

Το τελευταίο πλοίο για Santa Cruz de Tenerife αναχωρεί από το Πουέρτο ντελ Ροζάριο συνήθως στις 21:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης