Ταξιδεύοντας με πλοίο από Πηγάδια προς Κυκλάδες

Το ταξίδι με πλοίο από Πηγάδια προς Κυκλάδες είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Πηγάδια Κυκλάδες εκτελούνται από 3 ναυτιλιακές εταιρείες (ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Μήλος, Ανάφη, Σαντορίνη και Πηγάδια.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Πηγάδια Κυκλάδες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 6 ώρες 40 λεπτά (Πηγάδια - Ανάφη) για μια απόσταση 160 km και η μεγαλύτερη 20 ώρες 10 λεπτά (Πηγάδια - Μήλος) για μια απόσταση 285 km.

Πλοία Πηγάδια Κυκλάδες σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
3
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Πηγάδια Κυκλάδες

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Πηγάδια Κυκλάδες. Συγκρίνετε τις προσφορές ANEK Lines, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Πηγάδια Κυκλάδες.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Πηγάδια - Κυκλάδες

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Πηγάδια προς Κυκλάδες; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πηγάδια και Κυκλάδες. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Πηγάδια, Σαντορίνη, Ανάφη ή Μήλος χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πηγάδια Κυκλάδες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 3 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Πηγάδια και Κυκλάδες!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Πηγάδια Κυκλάδες - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Πηγάδια σε Κυκλάδες

Κυκλάδες: Άφιξη με φέρι από Πηγάδια και εξερεύνηση της περιοχής

Τα λιμάνια επιβίβασης για τα νησιά των Κυκλάδων βρίσκονται κυρίως στην πόλη της Αθήνας, στον Πειραιά. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν τακτικά δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος και πολλοί άλλοι. Ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον προορισμό, αλλά σε γενικές γραμμές, το ταξίδι διαρκεί περίπου 3-6 ώρες.

Επιλέγοντας να ταξιδέψετε με πλοίο, μπορείτε να απολαύσετε τα όμορφα τοπία του Αιγαίου και να αποφύγετε την ταλαιπωρία του αεροπορικού ταξιδιού. Τα πλοία είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας, καθώς οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None