Προτεινόμενη διαδρομή
Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σιβιταβέκια με τρένο, πλοίο
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Παλέρμο στο Σιβιταβέκια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Παλέρμο για Σιβιταβέκια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Παλέρμο για το Σιβιταβέκια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η SNAV ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Παλέρμο Σιβιταβέκια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή SNAV προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Παλέρμο προς Σιβιταβέκια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Παλέρμο προς Σιβιταβέκια

Λιμάνι αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
462 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
SNAV, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Παλέρμο Σιβιταβέκια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Παλέρμο για Σιβιταβέκια, θα βρείτε εισιτήρια από 60 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 334 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Παλέρμο προς Σιβιταβέκια είναι 127 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Παλέρμο για το Σιβιταβέκια είναι 13 ώρες 32 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες για να φτάσουν στο Σιβιταβέκια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σιβιταβέκια σε 13 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Παλέρμο στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια
127 €
Εύρος τιμών των πλοίων Παλέρμο Σιβιταβέκια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
60 € - 334 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Παλέρμο Σιβιταβέκια
13 ώρες 32 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
07:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σιβιταβέκια
08:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σιβιταβέκια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Παλέρμο στο Σιβιταβέκια είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Παλέρμο Σιβιταβέκια, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Grandi Navi Veloci ή SNAV, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Παλέρμο στο Σιβιταβέκια. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Παλέρμο-Σιβιταβέκια με το πλοίο της SNAV ή Grandi Navi Veloci, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή SNAV, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Παλέρμο Σιβιταβέκια
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σιβιταβέκια από το Παλέρμο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
13 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
SNAV Παλέρμο Σιβιταβέκια
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Παλέρμο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σιβιταβέκια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Παλέρμο

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή SNAV αναχωρούν για το Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Παλέρμο:

Palermo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σιβιταβέκια

Τα πλοία της SNAV ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Civitavecchia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο για το Σιβιταβέκια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 462 km μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και SNAV). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια: Grandi Navi Veloci και SNAV.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις SNAV, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Παλέρμο και Σιβιταβέκια, θα διανύσετε 462 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Παλέρμο προς το Σιβιταβέκια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 60 € για τη χαμηλότερη, έως 334 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 127 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Παλέρμο στις 18:00 με προορισμό το Σιβιταβέκια.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης