Ταξιδεύοντας με πλοίο από Πάτρα προς Marches

Το ταξίδι με πλοίο από Πάτρα προς Marches είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Πάτρα Marches εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Superfast Ferries ή Minoan Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ανκόνα και Πάτρα.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Πάτρα Marches, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Superfast Ferries και Minoan Lines.

Πλοία Πάτρα Marches σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Πάτρα - Marches

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Πάτρα προς Marches; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτρα και Marches. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Πάτρα ή Ανκόνα χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα Marches που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Superfast Ferries ή Minoan Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Πάτρα και Marches!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Πάτρα Marches - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Πάτρα σε Marches

Marches: Άφιξη με φέρι από Πάτρα και εξερεύνηση της περιοχής

  1. Ανκόνα
    Η πρωτεύουσα της περιοχής, η Ανκόνα, είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε. Το πολυσύχναστο λιμάνι της είναι η ιδανική βάση από την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της Marche. Οι λάτρεις της ιστορίας θα λατρέψουν τη ρωμαϊκή και μεσαιωνική αρχιτεκτονική της πόλης, ιδιαίτερα τον καθεδρικό ναό του San Ciriaco και τη μεγαλοπρεπή αψίδα του Αυγούστου. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Forte Guasco, με την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

  2. Urbino
    Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Ανκόνα, το Ουρμπίνο είναι μια πόλη με διαχρονική γοητεία. Αυτή η μεσαιωνική πόλη είναι ιδιαίτερα διάσημη για το δουκικό της παλάτι, ένα αριστούργημα της ιταλικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της και επισκεφθείτε τη γενέτειρα του διάσημου ζωγράφου Ραφαήλ.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None