Πάτμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Leipsoi με πλοίο
Leipsoi
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτμος στο Leipsoi με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτμος για Leipsoi? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτμος για το Leipsoi είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτμος προς το Leipsoi μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτμος προς το Leipsoi όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτμος Leipsoi που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτμος προς Leipsoi, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτμος προς Leipsoi

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Leipsoi
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
20 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάτμος Leipsoi: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάτμος για Leipsoi, θα βρείτε εισιτήρια από 6 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 80 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάτμος προς Leipsoi είναι 40 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάτμος για το Leipsoi είναι 42 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Leipsoi, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Leipsoi σε 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτμος στις 04:00. Το τελευταίο πλοίο για το Leipsoi αναχωρεί από το λιμάνι του Πάτμος στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάτμος προς το Leipsoi
40 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάτμος Leipsoi (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
6 € - 80 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάτμος Leipsoi
42 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
04:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Leipsoi
04:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Leipsoi
23:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτμος προς το Leipsoi;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτμος προς το Leipsoi μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Leipsoi. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτμος προς το Leipsoi είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Πάτμος στο Leipsoi είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Πάτμος-Leipsoi, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Leipsoi γεμάτοι ενέργεια.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Πάτμος Leipsoi, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Leipsoi. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτμος και Leipsoi;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτμος και Leipsoi με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πάτμος Leipsoi
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάτμος-Leipsoi καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτμος-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάτμος και Leipsoi. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Πάτμος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Πάτμος Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτμος-Leipsoi και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Πάτμος και Leipsoi. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Leipsoi από το Πάτμος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Leipsoi;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτμος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτμος:

Patmos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Leipsoi

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Leipsoi από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Leipsoi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάτμος για το Leipsoi, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 20 km μεταξύ Πάτμος και Leipsoi.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάτμος και Leipsoi) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πάτμος και Leipsoi.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτμος και Leipsoi: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτμος Leipsoi, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτμος και Leipsoi, θα διανύσετε 20 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάτμος προς το Leipsoi, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 6 € για τη χαμηλότερη, έως 80 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 40 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάτμος στις 04:00 με προορισμό το Leipsoi.

Το τελευταίο πλοίο για Leipsoi αναχωρεί από το Πάτμος συνήθως στις 22:45.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάτμος προς το Leipsoi με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάτμος στο Leipsoi. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάτμος έως την αποβίβαση στο Leipsoi. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάτμος και το Leipsoi.

Αναχώρηση από το Πάτμος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτμος Leipsoi, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάτμος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάτμος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάτμος - Leipsoi / Στον τερματικό σταθμό του Πάτμος, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Leipsoi / Από τον τερματικό σταθμό του Πάτμος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πάτμος και Leipsoi

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Leipsoi, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Leipsoi:

  • Το λιμάνι του Leipsoi είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Leipsoi από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Leipsoi.
  • Αφήστε το πλοίο και το Leipsoi είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Leipsoi είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Leipsoi έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης