Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με πλοίο
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φουρνόι
Φουρνόι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτμος στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτμος για Μυτιλήνη (Λέσβος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτμος για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτμος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτμος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτμος προς Μυτιλήνη (Λέσβος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτμος προς Μυτιλήνη (Λέσβος)

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
200 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτμος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτμος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτμος προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μυτιλήνη (Λέσβος). Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Hellenic Seaways αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος).
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πάτμος με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 200 km μέχρι το Μυτιλήνη (Λέσβος) με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) τόσο γρήγορα!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτμος-Μυτιλήνη (Λέσβος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος). Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτμος:

Patmos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mytilene
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάτμος προς Μυτιλήνη (Λέσβος)
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος): Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος), θα διανύσετε 200 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πάτμος στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάτμος έως την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways και Dodekanisos Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάτμος και το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πάτμος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτμος Μυτιλήνη (Λέσβος):

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάτμος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάτμος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάτμος - Μυτιλήνη (Λέσβος) / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πάτμος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) / Από τον τερματικό σταθμό του Πάτμος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Πάτμος και Μυτιλήνη (Λέσβος)

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μυτιλήνη (Λέσβος) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μυτιλήνη (Λέσβος) δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης