Προτεινόμενη διαδρομή
Πάτμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καστελόριζο με πλοίο
Καστελόριζο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάτμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Καστελόριζο
Καστελόριζο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάτμος στο Καστελόριζο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάτμος για Καστελόριζο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάτμος για το Καστελόριζο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάτμος προς το Καστελόριζο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάτμος προς το Καστελόριζο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτμος Καστελόριζο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάτμος προς Καστελόριζο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάτμος προς Καστελόριζο

Λιμάνι αναχώρησης
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Καστελόριζο
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
300 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάτμος προς το Καστελόριζο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάτμος προς το Καστελόριζο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καστελόριζο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάτμος προς το Καστελόριζο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πάτμος με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 300 km μέχρι το Καστελόριζο με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Καστελόριζο πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Καστελόριζο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πάτμος-Καστελόριζο με το πλοίο της Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Πάτμος προς το Καστελόριζο, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Καστελόριζο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πάτμος Καστελόριζο
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάτμος-Καστελόριζο και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάτμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καστελόριζο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάτμος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Καστελόριζο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάτμος:

Patmos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καστελόριζο

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Καστελόριζο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kastelorizo
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάτμος προς Καστελόριζο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάτμος Καστελόριζο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο, θα διανύσετε 300 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάτμος προς το Καστελόριζο με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πάτμος και Καστελόριζο. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάτμος έως την αποβίβαση στο Καστελόριζο, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάτμος και το Καστελόριζο.

Αναχώρηση από το Πάτμος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάτμος Καστελόριζο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάτμος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάτμος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάτμος - Καστελόριζο / Στο Πάτμος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πάτμος. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καστελόριζο / Στον τερματικό σταθμό του Πάτμος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Πάτμος προς το Καστελόριζο: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Καστελόριζο είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Καστελόριζο:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Καστελόριζο / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Καστελόριζο. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Καστελόριζο.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάτμος στο Καστελόριζο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καστελόριζο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Καστελόριζο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Καστελόριζο είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Καστελόριζο σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης