Προτεινόμενη διαδρομή
Οράν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλικάντε με αεροπορικά, πλοίο
Αλικάντε
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Οράν
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αλμερία
Αλμερία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αλικάντε
Αλικάντε
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Οράν στο Αλικάντε με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Οράν για Αλικάντε? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Οράν για το Αλικάντε είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Οράν προς το Αλικάντε μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Οράν προς το Αλικάντε όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Algérie Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Οράν Αλικάντε που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Algérie Ferries ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Οράν προς Αλικάντε, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Οράν προς Αλικάντε

Λιμάνι αναχώρησης
Οράν
Αλγερία
Λιμάνι άφιξης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
295 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Οράν προς το Αλικάντε;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Οράν προς το Αλικάντε μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αλικάντε. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Οράν προς το Αλικάντε είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Οράν στο Αλικάντε με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Αλικάντε.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Οράν Αλικάντε, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Algérie Ferries ή Naviera Armas, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Οράν στο Αλικάντε κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Οράν και Αλικάντε;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Οράν και Αλικάντε με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Algérie Ferries ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Algérie Ferries Οράν Αλικάντε
Algérie Ferries
Η Algérie Ferries είναι ναυτιλιακός φορέας μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων που συνδέει την Αλγερία με τη Γαλλία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Οράν-Αλικάντε και να κλείσετε το εισιτήριο της Algérie Ferries μεταξύ Οράν και Αλικάντε. Η Algérie Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλικάντε από το Οράν και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Algérie Ferries
13 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Οράν Αλικάντε
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Οράν-Αλικάντε και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Οράν και Αλικάντε. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Οράν; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αλικάντε;

Λιμάνι αναχώρησης στο Οράν

Τα πλοία της Algérie Ferries ή Naviera Armas αναχωρούν για το Αλικάντε από τα ακόλουθα λιμάνια στο Οράν:

Oran
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αλικάντε

Τα πλοία της Naviera Armas ή Algérie Ferries φτάνουν στο Αλικάντε από τα ακόλουθα λιμάνια:

Alicante
Χάρτης
Alicante
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Οράν προς Αλικάντε
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Οράν για το Αλικάντε, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες για να καλύψετε τα 295 km μεταξύ Οράν και Αλικάντε.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Οράν και Αλικάντε) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Algérie Ferries και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Οράν και Αλικάντε.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Οράν και Αλικάντε: Algérie Ferries και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Οράν και Αλικάντε, θα διανύσετε 295 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης