Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα προς Primorje-Gorski Kotar

Το ταξίδι με πλοίο από Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα προς Primorje-Gorski Kotar είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα Primorje-Gorski Kotar εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Jadrolinija) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Korcula, Ριέκα και Ντουμπρόβνικ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα Primorje-Gorski Kotar, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Jadrolinija.

Πλοία Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα Primorje-Gorski Kotar σε αριθμούς

Χώρες
Κροατία
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα - Primorje-Gorski Kotar

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα προς Primorje-Gorski Kotar; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα και Primorje-Gorski Kotar. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Jadrolinija προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ντουμπρόβνικ, Ριέκα ή Korcula χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα Primorje-Gorski Kotar που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Jadrolinija. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα και Primorje-Gorski Kotar!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα Primorje-Gorski Kotar - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα προς Primorje-Gorski Kotar

Primorje-Gorski Kotar: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Η Ριέκα είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Primorje-Gorski Kotar και συχνά αποτελεί το κύριο σημείο εισόδου για τους ταξιδιώτες που φτάνουν με πλοίο. Αυτή η ζωντανή πόλη-λιμάνι είναι γεμάτη από γραφικά σοκάκια, υπαίθρια καφέ και χαλαρή ατμόσφαιρα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο με τον περίφημο πύργο της πόλης και τον καθεδρικό ναό της Ριέκα. Κάντε μια βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο Molo Longo, ο οποίος προσφέρει εκπληκτική θέα στην Αδριατική Θάλασσα.

Η Opatija είναι ένας δημοφιλής παραθαλάσσιος προορισμός κοντά στη Ριέκα. Γνωστή για την κομψότητα και τις ιστορικές βίλες της, η Opatija είναι ιδανική για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την παραλία. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τους υπέροχους κήπους Angiolina και το Lungomare, έναν παραλιακό πεζόδρομο που προσφέρει υπέροχη θέα.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None