Προτεινόμενη διαδρομή
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε απευθείας στο Heysham με πλοίο
Heysham
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Heysham
Heysham
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ντάγκλας στο Heysham με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ντάγκλας για Heysham? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ντάγκλας για το Heysham είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ντάγκλας προς το Heysham μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ντάγκλας προς το Heysham όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Isle of Man Steam Packet ή Seatruck Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ντάγκλας Heysham που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Isle of Man Steam Packet προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ντάγκλας προς Heysham, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ντάγκλας προς Heysham

Λιμάνι αναχώρησης
Ντάγκλας
Ηνωμένο Βασίλειο
Νήσος Μαν
Λιμάνι άφιξης
Heysham
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
104 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ντάγκλας Heysham: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ντάγκλας για Heysham, θα βρείτε εισιτήρια από 29 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 389 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ντάγκλας προς Heysham είναι 194 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ντάγκλας για το Heysham είναι 3 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Heysham, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Heysham σε 3 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ντάγκλας στις 08:30. Το τελευταίο πλοίο για το Heysham αναχωρεί από το λιμάνι του Ντάγκλας στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ντάγκλας προς το Heysham
194 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ντάγκλας Heysham (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
29 € - 389 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ντάγκλας Heysham
3 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Heysham
08:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Heysham
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Heysham
12:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Heysham
23:45

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντάγκλας και Heysham;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ντάγκλας και Heysham με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Isle of Man Steam Packet, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Isle of Man Steam Packet Ντάγκλας Heysham
Isle of Man Steam Packet
Η Isle of Man Steam Packet είναι μια πολύ παλιά ακτοπλοϊκή εταιρεία της Νήσου του Μαν που ιδρύθηκε το 1830! Συγκρίνετε όλες τις τιμές Isle of Man Steam Packet Ντάγκλας Heysham για ναύλους στη Vivanoda. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντάγκλας-Heysham και να κλείσετε το εισιτήριο της Isle of Man Steam Packet μεταξύ Ντάγκλας και Heysham. Η Isle of Man Steam Packet πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Heysham από το Ντάγκλας και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Isle of Man Steam Packet
3 ώρες 50 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ντάγκλας; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Heysham;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ντάγκλας

Τα πλοία της Isle of Man Steam Packet αναχωρούν για το Heysham από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ντάγκλας:

Douglas Ile of Man Sea Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Heysham

Τα πλοία της Isle of Man Steam Packet φτάνουν στο Heysham από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heysham Port
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ντάγκλας προς Heysham
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ντάγκλας για το Heysham, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 104 km μεταξύ Ντάγκλας και Heysham.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ντάγκλας και Heysham) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Isle of Man Steam Packet). Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντάγκλας και Heysham.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ντάγκλας και Heysham: Isle of Man Steam Packet.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ντάγκλας προς το Heysham, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 29 € για τη χαμηλότερη, έως 389 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 194 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ντάγκλας στις 08:30 με προορισμό το Heysham.

Το τελευταίο πλοίο για Heysham αναχωρεί από το Ντάγκλας συνήθως στις 20:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης