Προτεινόμενη διαδρομή
Ναντόρ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέτα με πλοίο
Σέτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ναντόρ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σέτα
Σέτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ναντόρ στο Σέτα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ναντόρ για Σέτα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ναντόρ για το Σέτα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ναντόρ προς το Σέτα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ναντόρ προς το Σέτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ναντόρ Σέτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ναντόρ προς Σέτα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ναντόρ προς Σέτα

Λιμάνι αναχώρησης
Ναντόρ
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Σέτα
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Απόσταση
1076 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ναντόρ Σέτα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ναντόρ για Σέτα, θα βρείτε εισιτήρια από 58 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 1009 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ναντόρ προς Σέτα είναι 293 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ναντόρ για το Σέτα είναι 14 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες για να φτάσουν στο Σέτα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σέτα σε 10 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ναντόρ στις 17:15. Το τελευταίο πλοίο για το Σέτα αναχωρεί από το λιμάνι του Ναντόρ στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ναντόρ προς το Σέτα
293 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ναντόρ Σέτα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
58 € - 1009 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ναντόρ Σέτα
14 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σέτα
17:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σέτα
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σέτα
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σέτα
13:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ναντόρ προς το Σέτα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ναντόρ προς το Σέτα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σέτα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ναντόρ προς το Σέτα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Grandi Navi Veloci ή Baleària θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ναντόρ μέχρι την αναχώρησή του από το Σέτα. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Grandi Navi Veloci ή Baleària θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Ναντόρ και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Σέτα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Σέτα τόσο γρήγορα!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Ναντόρ Σέτα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σέτα. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Grandi Navi Veloci ή Baleària.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ναντόρ και Σέτα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντόρ και Σέτα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Ναντόρ Σέτα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Σέτα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Ναντόρ και Σέτα. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέτα από το Ναντόρ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
40 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Ναντόρ Σέτα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Σέτα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ναντόρ και Σέτα. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ναντόρ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σέτα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ναντόρ

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Baleària αναχωρούν για το Σέτα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ναντόρ:

Nador
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σέτα

Τα πλοία της Baleària ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Σέτα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ναντόρ για το Σέτα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 1076 km μεταξύ Ναντόρ και Σέτα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ναντόρ και Σέτα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ναντόρ και Σέτα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ναντόρ και Σέτα: Grandi Navi Veloci και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ναντόρ και Σέτα, θα διανύσετε 1076 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ναντόρ προς το Σέτα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 58 € για τη χαμηλότερη, έως 1009 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 293 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ναντόρ στις 17:15 με προορισμό το Σέτα.

Το τελευταίο πλοίο για Σέτα αναχωρεί από το Ναντόρ συνήθως στις 22:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης