Προτεινόμενη διαδρομή
Νάπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Santa Maria Salina με πλοίο
Santa Maria Salina
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νάπολη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Panarea
Panarea
Ταξιδέψτε με πλοίο για Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάπολη στο Santa Maria Salina με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάπολη για Santa Maria Salina? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάπολη για το Santa Maria Salina είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Siremar, Alilauro, SNAV ή Liberty Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάπολη Santa Maria Salina που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Alilauro, Siremar ή SNAV προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάπολη προς Santa Maria Salina, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάπολη προς Santa Maria Salina

Λιμάνι αναχώρησης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Santa Maria Salina
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
259 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάπολη Santa Maria Salina: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάπολη για Santa Maria Salina, θα βρείτε εισιτήρια από 58 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 296 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάπολη προς Santa Maria Salina είναι 152 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάπολη για το Santa Maria Salina είναι 9 ώρες 59 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 12 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Santa Maria Salina, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Santa Maria Salina σε 5 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 14:30. Το τελευταίο πλοίο για το Santa Maria Salina αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina
152 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάπολη Santa Maria Salina (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
58 € - 296 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάπολη Santa Maria Salina
9 ώρες 59 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Santa Maria Salina
14:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Santa Maria Salina
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Santa Maria Salina
08:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Santa Maria Salina
20:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Santa Maria Salina. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Νάπολη στο Santa Maria Salina. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Νάπολη-Santa Maria Salina με το πλοίο της SNAV, Siremar ή Alilauro, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Νάπολη στο Santa Maria Salina, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Νάπολη Santa Maria Salina είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Alilauro, Siremar ή SNAV που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Santa Maria Salina ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Alilauro, Siremar ή SNAV, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Alilauro Νάπολη Santa Maria Salina
Alilauro
Η Alilauro είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ιταλία, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών της Τυρρηνικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Ίσκια και του Κάπρι. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Santa Maria Salina και να κλείσετε το εισιτήριο της Alilauro μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina. Η Alilauro πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Santa Maria Salina από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Alilauro
5 ώρες 40 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Siremar Νάπολη Santa Maria Salina
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Santa Maria Salina και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar
SNAV Νάπολη Santa Maria Salina
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Santa Maria Salina και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina. Η SNAV πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Santa Maria Salina από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
5 ώρες 40 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάπολη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Santa Maria Salina;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάπολη

Τα πλοία της Alilauro, Siremar ή SNAV αναχωρούν για το Santa Maria Salina από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάπολη:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Χάρτης
Napoli Molo Angioino
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Santa Maria Salina

Τα πλοία της SNAV, Siremar ή Alilauro φτάνουν στο Santa Maria Salina από τα ακόλουθα λιμάνια:

Salina
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Νάπολη προς Santa Maria Salina
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάπολη για το Santa Maria Salina, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 259 km μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Alilauro, Siremar και SNAV). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina: Alilauro, Siremar και SNAV.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάπολη Santa Maria Salina, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina, θα διανύσετε 259 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 58 € για τη χαμηλότερη, έως 296 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 152 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάπολη στις 14:30 με προορισμό το Santa Maria Salina.

Το τελευταίο πλοίο για Santa Maria Salina αναχωρεί από το Νάπολη συνήθως στις 20:00.

Πώς είναι η διέλευση από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Νάπολη και Santa Maria Salina. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Νάπολη Santa Maria Salina με τα πλοία Siremar, Alilauro, SNAV ή Liberty Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Νάπολη έως την αποβίβαση στο Santa Maria Salina. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νάπολη και το Santa Maria Salina.

Αναχώρηση από το Νάπολη με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νάπολη Santa Maria Salina:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Νάπολη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Νάπολη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας SNAV, Siremar ή Alilauro. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Νάπολη - Santa Maria Salina / Πηγαίνετε στο γκισέ της SNAV, Siremar ή Alilauro στον τερματικό σταθμό του Νάπολη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Santa Maria Salina / Από τον τερματικό σταθμό του Νάπολη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Alilauro, Siremar ή SNAV θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Νάπολη προς το Santa Maria Salina

Στο πλοίο της Alilauro, Siremar ή SNAV, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Santa Maria Salina

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Santa Maria Salina:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Santa Maria Salina / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Santa Maria Salina. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Santa Maria Salina από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Νάπολη στο Santa Maria Salina με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Santa Maria Salina.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Santa Maria Salina / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Santa Maria Salina δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Santa Maria Salina αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης