Προτεινόμενη διαδρομή
Νάπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ponza με πλοίο
Ponza
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Νάπολη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Casamicciola Terme
Casamicciola Terme
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ponza
Ponza
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάπολη στο Ponza με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάπολη για Ponza? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάπολη για το Ponza είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάπολη προς το Ponza μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάπολη προς το Ponza όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η SNAV ή Caremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάπολη Ponza που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάπολη προς Ponza, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάπολη προς Ponza

Λιμάνι αναχώρησης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Ponza
Ιταλία
Νησιά των Πόντο
Απόσταση
108 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
SNAV, Caremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάπολη Ponza: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάπολη για Ponza, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 48 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάπολη προς Ponza είναι 39 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάπολη για το Ponza είναι 3 ώρες 3 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Ponza, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ponza σε 2 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 07:40. Το τελευταίο πλοίο για το Ponza αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 15:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάπολη προς το Ponza
39 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάπολη Ponza (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 48 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάπολη Ponza
3 ώρες 3 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ponza
07:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ponza
15:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ponza
10:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ponza
18:05

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Ponza;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Ponza με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Νάπολη Ponza
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Ponza και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Νάπολη και Ponza. Η SNAV πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ponza από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
2 ώρες 50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάπολη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ponza;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάπολη

Τα πλοία της SNAV αναχωρούν για το Ponza από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάπολη:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ponza

Τα πλοία της SNAV φτάνουν στο Ponza από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ponza
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Νάπολη προς Ponza
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάπολη για το Ponza, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 108 km μεταξύ Νάπολη και Ponza.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Ponza) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νάπολη και Ponza.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάπολη και Ponza: SNAV.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις SNAV, Caremar.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάπολη προς το Ponza, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 48 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 39 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάπολη στις 07:40 με προορισμό το Ponza.

Το τελευταίο πλοίο για Ponza αναχωρεί από το Νάπολη συνήθως στις 15:10.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης