Νάπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Forio με πλοίο
Forio
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάπολη στο Forio με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάπολη για Forio? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάπολη για το Forio είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάπολη προς το Forio μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάπολη προς το Forio όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Alilauro. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάπολη Forio που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Alilauro προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάπολη προς Forio, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάπολη προς Forio

Λιμάνι αναχώρησης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Forio
Ιταλία
Campania
Απόσταση
35 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Alilauro
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάπολη Forio: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάπολη για Forio, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 24 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάπολη προς Forio είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάπολη για το Forio είναι 1 ώρες 13 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Forio, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Forio σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 07:05. Το τελευταίο πλοίο για το Forio αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 14:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάπολη προς το Forio
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάπολη Forio (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 24 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάπολη Forio
1 ώρες 13 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Forio
07:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Forio
14:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Forio
08:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Forio
15:50

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Forio;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Forio με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Alilauro, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Alilauro Νάπολη Forio
Alilauro
Η Alilauro είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ιταλία, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών της Τυρρηνικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Ίσκια και του Κάπρι. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Forio και να κλείσετε το εισιτήριο της Alilauro μεταξύ Νάπολη και Forio. Η Alilauro πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Forio από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Alilauro
1 ώρες
6 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάπολη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Forio;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάπολη

Τα πλοία της Alilauro αναχωρούν για το Forio από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάπολη:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Forio

Τα πλοία της Alilauro φτάνουν στο Forio από τα ακόλουθα λιμάνια:

Forio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης