Νάπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με Carpooling, πλοίο, τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάπολη στο Παλέρμο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάπολη για Παλέρμο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάπολη για το Παλέρμο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάπολη προς το Παλέρμο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάπολη προς το Παλέρμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάπολη Παλέρμο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάπολη προς Παλέρμο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάπολη προς Παλέρμο

Λιμάνι αναχώρησης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
312 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάπολη Παλέρμο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάπολη για Παλέρμο, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 249 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάπολη προς Παλέρμο είναι 92 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάπολη για το Παλέρμο είναι 10 ώρες 31 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Παλέρμο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παλέρμο σε 8 ώρες 31 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 08:45. Το τελευταίο πλοίο για το Παλέρμο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάπολη στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάπολη προς το Παλέρμο
92 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάπολη Παλέρμο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 249 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάπολη Παλέρμο
10 ώρες 31 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
08:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
05:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
18:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάπολη προς το Παλέρμο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάπολη προς το Παλέρμο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παλέρμο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάπολη προς το Παλέρμο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Νάπολη στο Παλέρμο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Νάπολη Παλέρμο με τη Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Νάπολη στο Παλέρμο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Νάπολη, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Νάπολη στο Παλέρμο.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione για τα 312 km μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Νάπολη-Παλέρμο λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Νάπολη Παλέρμο
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
Grandi Navi Veloci Νάπολη Παλέρμο
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
11 ώρες 30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grimaldi Lines Νάπολη Παλέρμο
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
Tirrenia di Navigazione Νάπολη Παλέρμο
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάπολη-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Νάπολη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
9 ώρες 20 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάπολη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παλέρμο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάπολη

Τα πλοία της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione αναχωρούν για το Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάπολη:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παλέρμο

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV φτάνουν στο Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palermo
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Νάπολη προς Παλέρμο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάπολη για το Παλέρμο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 312 km μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines και Tirrenia di Navigazione). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο: SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines και Tirrenia di Navigazione.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάπολη Παλέρμο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο, θα διανύσετε 312 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάπολη προς το Παλέρμο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 249 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 92 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάπολη στις 08:45 με προορισμό το Παλέρμο.

Το τελευταίο πλοίο για Παλέρμο αναχωρεί από το Νάπολη συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Νάπολη προς το Παλέρμο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Νάπολη στο Παλέρμο, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines ή Siremar, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Νάπολη έως την αποβίβαση στο Παλέρμο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νάπολη και το Παλέρμο.

Επιβίβαση στο Νάπολη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νάπολη Παλέρμο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Νάπολη / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νάπολη εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Νάπολη - Παλέρμο / Στο Νάπολη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV στον τερματικό σταθμό του Νάπολη. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Παλέρμο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Νάπολη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο

Στο πλοίο της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Παλέρμο

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Παλέρμο:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Παλέρμο / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Παλέρμο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Παλέρμο.
  • Αφήστε το πλοίο και το Παλέρμο είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Παλέρμο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Παλέρμο σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης