Νάξος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σχοινούσα με πλοίο
Σχοινούσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάξος στο Σχοινούσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάξος για Σχοινούσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάξος για το Σχοινούσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάξος προς το Σχοινούσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάξος προς το Σχοινούσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάξος Σχοινούσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάξος προς Σχοινούσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάξος προς Σχοινούσα

Λιμάνι αναχώρησης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σχοινούσα
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
29 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάξος Σχοινούσα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάξος για Σχοινούσα, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 53 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάξος προς Σχοινούσα είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάξος για το Σχοινούσα είναι 1 ώρες 36 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Σχοινούσα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σχοινούσα σε 1 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 12:10. Το τελευταίο πλοίο για το Σχοινούσα αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 23:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάξος προς το Σχοινούσα
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάξος Σχοινούσα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 53 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάξος Σχοινούσα
1 ώρες 36 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σχοινούσα
12:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σχοινούσα
23:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σχοινούσα
00:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σχοινούσα
16:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάξος προς το Σχοινούσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάξος προς το Σχοινούσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σχοινούσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάξος προς το Σχοινούσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Νάξος στο Σχοινούσα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines για τα 29 km μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Σχοινούσα πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Νάξος Σχοινούσα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σχοινούσα ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Νάξος Σχοινούσα
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νάξος-Σχοινούσα καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Σχοινούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σχοινούσα από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
1 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Small Cyclades Lines Νάξος Σχοινούσα
Small Cyclades Lines
Η Small Cyclades Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Νάξος και του Σχοινούσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Σχοινούσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Small Cyclades Lines μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Small Cyclades Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάξος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σχοινούσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάξος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines αναχωρούν για το Σχοινούσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάξος:

Naxos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σχοινούσα

Τα πλοία της Small Cyclades Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Σχοινούσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Schoinoussa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάξος για το Σχοινούσα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 29 km μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Small Cyclades Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα: Blue Star Ferries και Small Cyclades Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάξος Σχοινούσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα, θα διανύσετε 29 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάξος προς το Σχοινούσα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 53 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάξος στις 12:10 με προορισμό το Σχοινούσα.

Το τελευταίο πλοίο για Σχοινούσα αναχωρεί από το Νάξος συνήθως στις 23:55.

Πώς είναι η διαδρομή από το Νάξος στο Σχοινούσα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Νάξος και Σχοινούσα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Νάξος έως την αποβίβαση στο Σχοινούσα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Νάξος και το Σχοινούσα.

Αναχώρηση από το Νάξος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Νάξος Σχοινούσα:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Νάξος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νάξος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Νάξος - Σχοινούσα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Small Cyclades Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Νάξος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σχοινούσα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Νάξος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή Small Cyclades Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Νάξος προς το Σχοινούσα

Στο πλοίο της Small Cyclades Lines ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σχοινούσα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σχοινούσα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σχοινούσα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σχοινούσα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Νάξος στο Σχοινούσα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σχοινούσα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σχοινούσα είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σχοινούσα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σχοινούσα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης