Μύκονος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μύκονος στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μύκονος για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μύκονος για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μύκονος προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μύκονος προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μύκονος Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μύκονος προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μύκονος προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
87 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μύκονος προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μύκονος προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μύκονος προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μύκονος Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Μύκονος στο Σίκινος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μύκονος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σίκινος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Μύκονος και Σίκινος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Μύκονος-Σίκινος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σίκινος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μύκονος και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μύκονος και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Μύκονος Σίκινος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μύκονος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μύκονος και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μύκονος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μύκονος

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μύκονος:

Mykonos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μύκονος και Σίκινος: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μύκονος Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μύκονος και Σίκινος, θα διανύσετε 87 km.

Η εμπειρία σας από το Μύκονος προς το Σίκινος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μύκονος στο Σίκινος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μύκονος έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μύκονος και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Μύκονος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μύκονος Σίκινος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μύκονος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μύκονος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μύκονος - Σίκινος / Στο Μύκονος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Μύκονος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μύκονος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μύκονος προς το Σίκινος

Στο πλοίο της Sea Jets, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σίκινος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Μύκονος στο Σίκινος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σίκινος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης