Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μέστα (Χίος) με πλοίο
Μέστα (Χίος)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μέστα (Χίος)
Μέστα (Χίος)
Δείτε τιμές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μέστα (Χίος)
Μέστα (Χίος)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Μέστα (Χίος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Μέστα (Χίος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Μέστα (Χίος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Μέστα (Χίος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Μέστα (Χίος)

Λιμάνι αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Μέστα (Χίος)
Ελλάδα
Απόσταση
106 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Μέστα (Χίος), θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 69 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Μέστα (Χίος) είναι 38 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Μέστα (Χίος) είναι 4 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Μέστα (Χίος), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μέστα (Χίος) σε 3 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) στις 18:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μέστα (Χίος) αναχωρεί από το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) στις 19:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος)
38 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 69 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος)
4 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μέστα (Χίος)
18:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μέστα (Χίος)
19:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μέστα (Χίος)
22:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μέστα (Χίος)
22:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μέστα (Χίος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Μέστα (Χίος) κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος), εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μέστα (Χίος). Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Hellenic Seaways.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μυτιλήνη (Λέσβος)-Μέστα (Χίος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος). Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μυτιλήνη (Λέσβος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μέστα (Χίος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μέστα (Χίος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

Mytilene
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μέστα (Χίος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μέστα (Χίος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mesta (Chios)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος): Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος), θα διανύσετε 106 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 69 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 38 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στις 18:00 με προορισμό το Μέστα (Χίος).

Το τελευταίο πλοίο για Μέστα (Χίος) αναχωρεί από το Μυτιλήνη (Λέσβος) συνήθως στις 19:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Μέστα (Χίος) με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Μέστα (Χίος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος) έως την αποβίβαση στο Μέστα (Χίος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets και Blue Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μυτιλήνη (Λέσβος) και το Μέστα (Χίος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μυτιλήνη (Λέσβος) Μέστα (Χίος), παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος). Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μυτιλήνη (Λέσβος) - Μέστα (Χίος) / Στο Μυτιλήνη (Λέσβος), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος). Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μέστα (Χίος) / Στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Μέστα (Χίος)

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μέστα (Χίος)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μέστα (Χίος):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μέστα (Χίος) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μέστα (Χίος).
  • Αφήστε το πλοίο και το Μέστα (Χίος) είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μέστα (Χίος) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης