Ταξιδεύοντας με πλοίο από Μπρίντιζι προς Ιόνια Νησιά

Το ταξίδι με πλοίο από Μπρίντιζι προς Ιόνια Νησιά είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά εκτελούνται από 7 ναυτιλιακές εταιρείες (Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries ή A-Ships Management) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Κεφαλονιά, Παξούς, Σάμη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Μπρίντιζι.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries και A-Ships Management.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 6 ώρες 30 λεπτά (Μπρίντιζι - Κέρκυρα) για μια απόσταση 203 km και η μεγαλύτερη 19 ώρες (Μπρίντιζι - Ζάκυνθος) για μια απόσταση 407 km.

Πλοία Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
7
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά. Συγκρίνετε τις προσφορές Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries και A-Ships Management και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Μπρίντιζι - Ιόνια Νησιά

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Μπρίντιζι προς Ιόνια Νησιά; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Ιόνια Νησιά. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της A-Ships Management, Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways, Agoudimos Lines, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Μπρίντιζι, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Σάμη, Παξούς ή Κεφαλονιά χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries ή A-Ships Management. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 5 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Μπρίντιζι και Ιόνια Νησιά!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Μπρίντιζι Ιόνια Νησιά - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Μπρίντιζι σε Ιόνια Νησιά

Ιόνια Νησιά: Άφιξη με φέρι από Μπρίντιζι και εξερεύνηση της περιοχής

Τα πιο γνωστά νησιά του Ιονίου είναι η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος και η Λευκάδα, το καθένα με τη δική του μοναδική γοητεία και τα δικά του τουριστικά αξιοθέατα.

Ο πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψετε στα Ιόνια Νησιά είναι με πλοίο, με συχνές διελεύσεις από διάφορα λιμάνια της χώρας. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν αυτή την περιοχή περιλαμβάνουν τις Minoan Lines, Anek Lines, Blue Star Ferries και Ionian Group.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None