Μπαστιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Piombino με πλοίο
Piombino
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπαστιά στο Piombino με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπαστιά για Piombino? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπαστιά για το Piombino είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπαστιά προς το Piombino μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπαστιά προς το Piombino όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπαστιά Piombino που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries ή Moby Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπαστιά προς Piombino, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπαστιά προς Piombino

Λιμάνι αναχώρησης
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Piombino
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
91 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μπαστιά Piombino: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μπαστιά για Piombino, θα βρείτε εισιτήρια από 27 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 267 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μπαστιά προς Piombino είναι 82 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μπαστιά για το Piombino είναι 3 ώρες 21 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Piombino, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Piombino σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Piombino αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 18:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μπαστιά προς το Piombino
82 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μπαστιά Piombino (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
27 € - 267 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μπαστιά Piombino
3 ώρες 21 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Piombino
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Piombino
18:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Piombino
09:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Piombino
22:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπαστιά προς το Piombino;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπαστιά προς το Piombino μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Piombino. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπαστιά προς το Piombino είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Μπαστιά έως το Piombino, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Μπαστιά στο Piombino είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μπαστιά-Piombino με το πλοίο της Moby Lines ή Corsica Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Μπαστιά-Piombino με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Piombino για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Piombino;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Piombino με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Μπαστιά Piombino
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπαστιά-Piombino και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Μπαστιά και Piombino. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Piombino από το Μπαστιά και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
2 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Moby Lines Μπαστιά Piombino
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Μπαστιά Piombino; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπαστιά-Piombino και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Μπαστιά και Piombino. Η Moby Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Piombino από το Μπαστιά και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
3 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπαστιά; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Piombino;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπαστιά

Τα πλοία της Corsica Ferries ή Moby Lines αναχωρούν για το Piombino από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπαστιά:

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Piombino

Τα πλοία της Moby Lines ή Corsica Ferries φτάνουν στο Piombino από τα ακόλουθα λιμάνια:

Piombino
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπαστιά για το Piombino, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 91 km μεταξύ Μπαστιά και Piombino.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Piombino) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries και Moby Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπαστιά και Piombino.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπαστιά και Piombino: Corsica Ferries και Moby Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπαστιά και Piombino, θα διανύσετε 91 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μπαστιά προς το Piombino, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 27 € για τη χαμηλότερη, έως 267 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 82 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μπαστιά στις 06:30 με προορισμό το Piombino.

Το τελευταίο πλοίο για Piombino αναχωρεί από το Μπαστιά συνήθως στις 18:15.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης