Προτεινόμενη διαδρομή
Μπαστιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με πλοίο
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπαστιά στο Γένοβα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπαστιά για Γένοβα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπαστιά για το Γένοβα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπαστιά προς το Γένοβα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπαστιά προς το Γένοβα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπαστιά Γένοβα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπαστιά προς Γένοβα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπαστιά προς Γένοβα

Λιμάνι αναχώρησης
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
194 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μπαστιά Γένοβα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μπαστιά για Γένοβα, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 248 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μπαστιά προς Γένοβα είναι 84 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μπαστιά για το Γένοβα είναι 8 ώρες 8 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Γένοβα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Γένοβα σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Γένοβα αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μπαστιά προς το Γένοβα
84 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μπαστιά Γένοβα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 248 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μπαστιά Γένοβα
8 ώρες 8 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Γένοβα
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Γένοβα
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Γένοβα
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Γένοβα
20:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Μπαστιά Γένοβα
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Μπαστιά Γένοβα; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπαστιά-Γένοβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα. Η Moby Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Γένοβα από το Μπαστιά και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
7 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπαστιά; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Γένοβα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπαστιά

Τα πλοία της Moby Lines αναχωρούν για το Γένοβα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπαστιά:

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Γένοβα

Τα πλοία της Moby Lines φτάνουν στο Γένοβα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ponte Andrea Doria
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπαστιά προς Γένοβα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπαστιά για το Γένοβα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 194 km μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπαστιά και Γένοβα: Moby Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μπαστιά προς το Γένοβα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 248 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 84 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μπαστιά στις 11:00 με προορισμό το Γένοβα.

Το τελευταίο πλοίο για Γένοβα αναχωρεί από το Μπαστιά συνήθως στις 21:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης