Προτεινόμενη διαδρομή
Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Bar με πλοίο
Bar
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Bar
Bar
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπάρι στο Bar με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπάρι για Bar? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπάρι για το Bar είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπάρι προς το Bar μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπάρι προς το Bar όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Montenegro Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπάρι Bar που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Montenegro Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπάρι προς Bar, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπάρι προς Bar

Λιμάνι αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Bar
Μαυροβούνιο
Απόσταση
215 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Montenegro Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Bar;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Bar με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Montenegro Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Montenegro Lines Μπάρι Bar
Montenegro Lines
Η Montenegro Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Μαυροβούνιο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μπάρι και του Bar. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπάρι-Bar και να κλείσετε το εισιτήριο της Montenegro Lines μεταξύ Μπάρι και Bar. Περισσότερες πληροφορίες για την Montenegro Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπάρι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Bar;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπάρι

Τα πλοία της Montenegro Lines αναχωρούν για το Bar από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπάρι:

Bari Molo San Vito 4
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Bar

Τα πλοία της Montenegro Lines φτάνουν στο Bar από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bar
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπάρι προς Bar
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπάρι για το Bar, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες για να καλύψετε τα 215 km μεταξύ Μπάρι και Bar.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Bar) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Montenegro Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπάρι και Bar.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπάρι και Bar: Montenegro Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Montenegro Lines.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης