Μεσίνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Villa San Giovanni με πλοίο, τρένο, λεωφορείο
Villa San Giovanni
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μεσίνα στο Villa San Giovanni με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μεσίνα για Villa San Giovanni? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μεσίνα για το Villa San Giovanni είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μεσίνα προς το Villa San Giovanni μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μεσίνα προς το Villa San Giovanni όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Metromare ή Caronte & Tourist. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μεσίνα Villa San Giovanni που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Metromare ή Caronte & Tourist προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μεσίνα προς Villa San Giovanni, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μεσίνα προς Villa San Giovanni

Λιμάνι αναχώρησης
Μεσίνα
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Villa San Giovanni
Ιταλία
Καλαβρία
Απόσταση
7 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Metromare, Caronte & Tourist
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μεσίνα προς το Villa San Giovanni;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μεσίνα προς το Villa San Giovanni μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Villa San Giovanni. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μεσίνα προς το Villa San Giovanni είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Μεσίνα στο Villa San Giovanni. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μεσίνα-Villa San Giovanni με το πλοίο της Caronte & Tourist ή Metromare, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Μεσίνα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Villa San Giovanni, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Metromare ή Caronte & Tourist θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Μεσίνα μέχρι την αναχώρησή του από το Villa San Giovanni. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Metromare ή Caronte & Tourist, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Metromare Μεσίνα Villa San Giovanni
Metromare
Η Metromare λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μεσίνα και του Villa San Giovanni. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Villa San Giovanni και να κλείσετε το εισιτήριο της Metromare μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni. Περισσότερες πληροφορίες για την Metromare
Caronte & Tourist Μεσίνα Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Η Caronte & Tourist λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μεσίνα και του Villa San Giovanni. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μεσίνα-Villa San Giovanni και να κλείσετε το εισιτήριο της Caronte & Tourist μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni. Περισσότερες πληροφορίες για την Caronte & Tourist

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μεσίνα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Villa San Giovanni;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μεσίνα

Τα πλοία της Metromare ή Caronte & Tourist αναχωρούν για το Villa San Giovanni από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μεσίνα:

Messina
Χάρτης
Messina Caronte Tourist Ferries
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Villa San Giovanni

Τα πλοία της Caronte & Tourist ή Metromare φτάνουν στο Villa San Giovanni από τα ακόλουθα λιμάνια:

Villa San Giovanni
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni: Metromare και Caronte & Tourist.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Metromare, Caronte & Tourist.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μεσίνα και Villa San Giovanni, θα διανύσετε 7 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης